Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ingyen ( lehet kapni) spániel...

Ingyen ( lehet kapni) spániel kölyök kutyát? (többi lent)

Figyelt kérdés
nagyon szeretnék spániel kutyát nem baj ha keverék csak ne nőjőn nagyra,van kert de nem csak mi lakunk egyudvarba ezért szoba kutyának de vinném napi 4 szer sétálni,futatni meg mindent meg adnák neki.lehetséges hogy lehet kapni budapesten kölyök spánielt?nem akarunk menhelyre menni:( normális válaszokat kérnék szépen:D
2010. júl. 5. 18:17
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom nem a nyelvtan óra viszi el a pénzt....
2010. júl. 5. 18:21
 2/27 anonim ***** válasza:
35%

A mi spánielünk ingyen volt, de nagy szerencsénk volt vele. Egy ismerősöm ismerősének az ismerőséé volt.

talán próbáld meg az expressz.hu-t, hátha ott találsz

2010. júl. 5. 18:23
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Ő pl spániel keverék, és 2 hónapos, de menhelyen van, neked meg az nem jó. Szerintem borzasztóan cuki, de ha te jobban szeretnél egy szaporítónál leselejtezett beteg kutyát ingyen, hogy majd a gatyádat is állatorvosra költsd, akkor hajrá, keresgélj tovább.

Ha mégis inkább megmentenél két életet egy csapásra, akkor ezt a linket nézegesd: [link]

2010. júl. 5. 18:25
 4/27 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat.bocsánat a helyesírásomért de nem mindenki jó magyarból:(!
2010. júl. 5. 18:26
 5/27 A kérdező kommentje:
köszönöm a linket és a válaszokat.nagyon aranyos és végülis azért nem akarok menhelyre menni mert nem tudok bemeni,nem tudok rá nézni a sok könyörgö szemü kutyusra sajnálom:( amugy meg szívesebben hoznák onnan.
2010. júl. 5. 18:29
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
a fajtamentőknél biztos lesz ingyen elvihető, így még menthetsz is életet! ;)
2010. júl. 5. 18:30
 7/27 anonim ***** válasza:
35%
Kicsit off, de a spaniel nagy mozgásigényu.a miénk is,meg az összes akit ismerek,egy 17éveset leszámítva) lehet nem pont jó választás szobakutyanak.
2010. júl. 5. 18:30
 8/27 A kérdező kommentje:
na azt én is tudom hogy hiper aktiv kutyus de hiába szoba kutya lenne menénk 4 szer sétálni,hétvégéken meg turázni is megyünk,1 hétben 2-3x megyünk strandolni,és futatnám,játszanák vele,és ha mi is lent vagyunk az udvaron ö is lent lehetne velünk.köszönöm a válaszokat
2010. júl. 5. 18:36
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlom Neked a Spániel SOS alapítványt, ők spániel fajtamentők. Van fajtatiszta, és keverék kutyájuk is. Nagyon szép kutyáik vannak. Talált kutyák is vannak, ha egy bizonyos ideig nem találják az eredeti gazdáját, ők is elvihetők. Viszont, ahogy előttem is írták, szobakutyának nem való. Nekem is vannak, de nem bírnák ki bent a házban, nappal kint vannak, éjszaka bent. A napi séták is hosszúak így is, és hétvégén 2-3 nap több órás sétákra megyünk, és amikor hazaérünk, én alig bírok állni, ők még hozzák a labdát. pedig rohangálnak, úsznak, labdát dobálunk közben, szóval elég fáradhatatlan. Ha házban lesz, rongálni fog unalmában. Tapasztalat.
2010. júl. 5. 18:40
 10/27 A kérdező kommentje:
na azt én is tudom hogy hiper aktiv kutyus de hiába szoba kutya lenne menénk 4 szer sétálni,hétvégéken meg turázni is megyünk,1 hétben 2-3x megyünk strandolni,és futatnám,játszanák vele,és ha mi is lent vagyunk az udvaron ö is lent lehetne velünk.köszönöm a válaszokat
2010. júl. 5. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!