Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ingyen ( lehet kapni) spániel...

Ingyen ( lehet kapni) spániel kölyök kutyát? (többi lent)

Figyelt kérdés
nagyon szeretnék spániel kutyát nem baj ha keverék csak ne nőjőn nagyra,van kert de nem csak mi lakunk egyudvarba ezért szoba kutyának de vinném napi 4 szer sétálni,futatni meg mindent meg adnák neki.lehetséges hogy lehet kapni budapesten kölyök spánielt?nem akarunk menhelyre menni:( normális válaszokat kérnék szépen:D
2010. júl. 5. 18:17
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
oké!köszönöm a válaszokat.na és szoba kutyának való van?mondom nem kell nekem fajtatiszta meg mindenféle kutyus csak valami kis növésük fajtatiszta vagy keverék hű társ
2010. júl. 5. 18:53
 12/27 A kérdező kommentje:
akkor spanit nem tartok nem akarok én neki rosszat ugyhogy nézek valami kis növésük tök mindegy milyen.csak az anyum a baj hogy nem nagyon szereti a tacsika pedig sokal jobban lehet találni tacsit mint ilyen fajta kutyákat mint pl a spániel
2010. júl. 5. 18:56
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Vedd fel a kapcsolatot a Pilis-Budai Kutyásokkal! Sok örökbeadandó kutyájuk van, de nem menhelyen, hanem ideiglenes gazdiknál, családoknál! Kölykök is szoktak lenni. Megadod az elérhetőségedet és az igényeidet, és szólnak ha van valami a számodra.

[link]

2010. júl. 5. 18:56
 14/27 A kérdező kommentje:
én budapest 10.kerbe lakom de pest megyére nem tudunk el menni csak budapesten belül
2010. júl. 5. 18:58
 15/27 anonim ***** válasza:

Nézd!

[link]

2010. júl. 5. 19:47
 16/27 A kérdező kommentje:
az illatos utat már nézegetem meg nagyon sok helyet de nincs nem tacsi vagy puli keverék kis testü kutyus.anyum csak kistestü kölyök és nem tacsi,pincsi,puli,mudi fajtájut nem enged sajna:(azért köszönöm a segitséget,válaszokat
2010. júl. 5. 20:45
 17/27 anonim ***** válasza:

[link]

Nézz szét itt. vannak fiatalabbak is. Van több is, én csak a spánielekre kerestem rá.

2010. júl. 5. 22:09
 18/27 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a linket és válaszokat.:D
2010. júl. 5. 22:12
 19/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Írtam neked privátot:)

2010. júl. 5. 22:23
 20/27 anonim ***** válasza:

Én is a Pilis-Budai-Kutyásokat ajánlom

pl:

[link]

de van itt még sok másik:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. júl. 5. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!