Miért párzik a plüssel? XD Ez ilyen kangörcs?
Dehogynem, sokat is kaptál. Emlékeztetlek, a kérdés csupán ennyi volt:
- "miért párzik plüssel?" (Mert neveletlen.)
- "ez ilyen kangörcs?" (Nem.)
- "miért?" (Mert neveletlen.)
...már megint ez a fogalomzavar.
Nem használható választ nem kaptál, hanem neked tetsző választ nem kaptál. Ami ismét két különböző dolog.
Több jó választ is kaptál miről beszélsz?
Szerintem is dominancia. Amikor szomszéddal sétáltattam a kutyám az idősebb szukája is felugrált párzó mozdulatokkal a kan kutyámra. Gondolom nem tudod, de segítek: nem azért mert hülye a kutya és kannak gondolta magát, hanem mert így akarta jelezni, hogy ő van előrrébb a rangsorban. Ezért nem szabad hagyni, hogy a lábadat hágja, vagy a jelenlétedben akármit. Tiltsd meg neki. Ez is elhangzott már párszor a kommentekben.
Ha ezek nem jó válaszok mégis mit vártál? Hogy röhöv egy jót mindenki, hogy "biztos szerelmes"? Szerencsére ez nem az a topic.
Rengeteg jó választ kaptál, csak sajnos súlyos szövegértelmezési problémáid vannak. Nem csodálom, hogy ilyen a kutyád.
Hol és ki írta, hogy anyának tekinti a plüsst? Senki, te mégis kiforgattad, mert nem tudod értelmezni az alap mondatot és egyszerűbb volt kifigurázni.
No, többek közt az ilyen gazdik miatt van Magyarországon az állattartási kultúra a béka feneke alatt. A kutya nem ember, teljesen eltérő a kommunikációja, így fölösleges emberi reakciókat/érzelmeket belemagyarázni a tevékenységeibe. Ezt próbáld meg felfogni.
Teljesen egyetértek az előző hozzászólókkal, csak kicsit kevesebben fogalmaztam volna a helyükben.
Tényleg, tiltsd. A végén még azt fogja gondolni, előrébb van nálad is, és odafog kapni ha elakarod venni előle az ételt, odakap ha mondjuk tiltani akarod valamitől.(pl: szemtanúja voltam annak, hogy egy kutya megharapta a saját gazdája lábát, mert elé tette mikor az neki akart menni egy kisebb kan kutyának)
Ezek idővel alakulnak ki, így működik ez a kutyáknál. Lehet most még nem ő a falkavezér, de hamar a fejedre nőhet ha hagyod.
Az én kutyám is bepróbálkozott egy kis plüss hágással mikor kisebb volt, de rögtön letiltottam róla. Most már ha tüzelő szuka közelében van, akkor is csak szagolni mer. Eszébe se jut meghágni, vagy eszébe talán jut, de nem meri megtenni. Egy kis neveléssel csodákra lehetsz képes, légy magabiztos, tiltsd a kutyád a helytelen viselkedésről, és ezzel megakadályozod hogy helytelen viselkedés alakuljon ki.
A kutya féléknél úgy van hogy van egy alfa hím és egy alfa nőstény. A hím megtűri maga mellett a más kanokat (bétákat), de szapororodni nem engedi őket. Ledominálja ha csak a gondolat legaprób szikrája is megszületik aa béta/omega fejéba. A himek párzómozgásra hasonlító mozgással is leteremthetik az alattuk lévőket.
Namost a nöstényeknél ilyet ritkábban látni, de ők is lány létükre ha úgy tetszik pároznak az alatuk lévő hímme/ nőstényel. De náluk jellemzőb a "leharapom a fejed" fajta dominálás.
A kutyád nem tart téged falkavezérnek!! A plüssöt pedig ledominálja. Ne lepődj meg ha következönek téged fog megdugni.
Dominancia. Nem kangörcs, a kutyák eleve ösztönből és nem éleveztből párosodnak.
Mégegyszer leírom, hátha eljut az agyadig, hogy DOMINANCIA.
Kutyasuli megoldja, mert remélem akkor is ilyen vicces lesz, ha majd a vendégek lábára megy rá ;) !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!