Miért ugatnak rám mindig a kutyák?
Kerítés mögül?
Területet védenek, mindenkit megugatnak.
Van, akit nem szeretnek, van akit jobban szeretnek.
Ha egyedül sétálok, nagyon-nagyon ritka, hogy bármelyik kutya is megugasson. Ha gyerekkel sétálok, szintén. De ha másik felnőttel, akkor az esetek nagytöbbségében csaholnak. Egy barátnőm van, akire nem.
nagyon szerettem az állatokat mindig. Egyszer mentem a barátnőm mamájához. Nyitva volt a kapu, így bementem. Egy édes kis palotakutya-szerű eb szaladt oda hozzám farokcsóválva, én meg is simogattam. mikor kinyitották az ajtót, elkerekedett a szemük. Ez a kiskutya útálja az idegeneket, és már több embert is megharapott.
Nem tudom, mitől van ez. De szerintem szerepet játszik benne, hogy milyen a testbeszéded és te hogyan viszonyulsz hozzájuk. Lehet, a kutyák szerint meg te vagy a buta és unintelligens.
Engem általában este ugattak meg a kutyák, amikor délutános héten 11 óra után mentem hazafelé a buszról. Ugyanígy normálisan közlekedtem, nem hergeltem soha egyiket sem, mégis mint az örültek, ugattak a kerítésen belül. Kb. 50-80 métert képzelj el. Az első elkezdte, utána jött az összes többi. Pedig az évek alatt már igazán megismerhettek volna.
Vagy hogy kicsit viccesre vegyem a figurát, hasonlítasz a postásra. Jobb ötletem nincs.:)
#7 hát jó legközelebb mosolyogva megyek el az utca közepén. Szerintem nem fog bevállni. :D
#8 Valami baj van? Miért támadsz? Minden oké?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!