Mit lehet tenni ha éjszakánként folyamatosan ugatnak a kutyák a szomszédban?
Falun lakom.
A szembe szomszéd kutyái ugatnak megállás nélkül éjszakánként! Hülye visitós hanggal. Őket nem zavarja, minket viszont iszonyuan...
Az ablakot nem vagyok hajlando becsukni.
Drasztikus megoldás, de ha nincs más út, akkor jobb, mint a semmi:
Amikor éjszaka felkelsz az ugatásukra, akkor átmész a szomszédhoz, és addig nyomod a csengőt, amíg a kutyái ugatnak.
Hat sajnos ezekkel nem lehet szótérteni.
Félcigányok, ha én odaállítanék csengetgetni még ők lennének felháborodva. Sőt, még akkor is ha csak szólok nekik, hogy ejszaka elég zavaróan szoktak ugatni a kutyák.
Talán a fiuk valamennyire értelmesebb mindközül. Neki már szóltam rgy párszor, de kb szarik bele. Mert ő a csajánál alszik, nem tud mit tenni..
Nincs mit tenni, és nem azért mert félcigányok, hanem azért mert "vidéken a kutyák ugatnak, és a legjobb kutya ugat a leghangosabban". Ha nem csukod be az ablakot, nem tettél meg minden lehetségeset azért, hogy csend legyen a lakásodban.
Esetleg lehetne filmvetítést tartani az önkormányzaton, "Legyünk tekintettel egymásra, mert..." címmel.
filmvetitest? ..... arra csak azok mennenek el, akiknek problemajuk van, de a problemat okozok biztos hogy nem jelennenek meg.
ha nem hat a szep szo, menj be a kozseghazara, es tegyel panaszt, hatha hatasos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!