Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A Dolfi táp jó minőségű?

A Dolfi táp jó minőségű?

Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 17:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát annyit találtam róla, hogy 10 kg 2 ezer forint. Nem hiszem hogy ebből jó minőséget lehetne kihozni, tuti nem adnám a kutyámnak.
2010. júl. 4. 17:13
 2/7 Akiteki ***** válasza:
Kb, mint a tesco gazdaságos. Raktak valami maradékot a zsákba és pénzt akarnak érte.
2010. júl. 4. 17:17
 3/7 A kérdező kommentje:
És a Brit, Fides táp?
2010. júl. 4. 21:33
 4/7 anonim ***** válasza:
brit a legjobb fidest nem ismerem. Ajánlom neked a Dog Chow-t, és a z ACC spanyol tápot. kiválóak, és jó az áruk is.
2010. júl. 4. 22:09
 5/7 A kérdező kommentje:
A Dog Chowt már próbáltam, viszont abból a csak a kölyök tápot eszi meg. Táőokból már próbáltuk az Acana, Orijent, Royal Canint is, ma vettem Britet, meg Fidest, de csak a Dolfit, az Eunakunabát, a és a Friskiest hajlandó megenni.
2010. júl. 5. 21:35
 6/7 A kérdező kommentje:
még az ACC spanyolt megnézzük holnap.
2010. júl. 5. 21:36
 7/7 betta00 válasza:
Láttam elég régi már a kérdés, de a Dolfi kölyök kutyatáp most egész jó minőségű, magyar táp (nincsen rajta vám stb. mint a külföldi kutyatápokon én kb. 400ért vettem kilóját a dog chow-ot pedig kb.600ért) Összetevőit illetve tartalmaz vitaminokat, a fehérjeértéke megegyezik a dog chow-éval és a zsírtartalma is hasonló (kb. 1%-kal alacsonyabb). Szerintem egy jó középkategóriás táp, az értéki is megegyeznek egy középkategóriás táppal. /Van felnőtt kutyatápjuk is de azt nem ismerem csak a kölyök táppal etettem)
2013. jún. 29. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!