Szerinted a tanyán, ahová a komondor való, pedigree juniorért szaladgál János bácsi, vagy kanyarít neki egy kenyeret, szalonnát, pörköltet, tejet, és egy kondérban eléteszi hosszasan simogatva.
2011. aug. 30. 20:34
2/11 anonim válasza:
János bácsi felmegy az Iphone-jával egy internetes kutyatápokat forgalmazó honlapra és megrendeli utánvétellel a legnagyobb zsák szuperprépium minőségű Orijen vagy Acana tápot, szerintem.
2011. aug. 30. 20:40
3/11 anonim válasza:
kalcium biztos nem árt neki, túrót adhattok, ha mást nem. Sztem sem szükséges a nagyon drága táp, én azt adnám, mert a kicsi kutyusomnak mindig a legjobbat adom! :D
persze más kérdés, hogy valóban a legdrágábbra van e szüksége, a tenyésztő, akitől vette esetleg tud neki segíteni a kutya élelmezését illetően.
2011. aug. 30. 20:41
4/11 A kérdező kommentje:
Hillsel etette,de komondor egy hónapban megeszi kegy 15kg-os tápot neki nincs havi 20.000 Ftja a kajára,josera jobb áron van,én azért gondoltam arra....
2011. aug. 30. 20:45
5/11 anonim válasza:
A josera tökéletes nagytestű kölyköknek mert nincs magas fehérje/zsír tartalma.
2011. aug. 30. 20:48
6/11 anonim válasza:
Jó a Josera, de ha én komondort nevelnék, biztos, hogy az első évben folyamatosan adnék valamilyen zöldkagyló készítményt, nehogy 6 éves korára tropára menjen a csípője. De legalább két két hónapos kúrát meg kéne csinálni a növekedési szakaszban.
2011. aug. 30. 21:26
7/11 anonim válasza:
zöldkagylókivonat kell mellé, josera kids nagyon jó. a zöldkagílónak luposan gellenkraftot ajánlok, ez a legjobb. 600g 8000ft, de 10 hónapig elég.
2011. aug. 30. 22:34
8/11 anonim válasza:
2,5 éves a komondorom. A prémium tápokat felejtsd el, ha megtudod tenni, hogy nagy mennyiségben húst veszel, akkor azzal etesd és felejtsd el a tápot (ezek nem táposcsirkék, hanem pásztorkutyák). Ha nem tudod ezt megtenni, akkor valamilyen olcsóbb, supreme minőségű táppal etesd (pl. happydog - nem reklám).
De egyébként hús + rízs/kukoricadara vagy egyéb ilyesmi + zöldség (répa, káposzta).
Kiegészítők (porcerősítő, egyéb baromság nem kell).
2011. aug. 31. 09:10
9/11 anonim válasza:
Tényleg az lenne a legjobb ha főzne neki és hússal etetné. Szerintem kb. ugyanannyira jön ki mint a prémium tápok.
2011. aug. 31. 12:12
10/11 anonim válasza:
Szóval rendes kajával etesd, ne hamburgerrel tömd. Amit te is megennél, az pont jó lesz neki is, heti 1 napon meg kibírja kaja nélkül. Ez nem egy vakarcs, imádni fogja a pörköltet nokedlivel. Adj neki 1 (na jó legyen 2) tojást és akkor úgy fog csijjogni vijjogni a szőre mint Salamon töke.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!