Baj ha nem eszi meg az egészet?
A kutyam 7,5 kg. Platinum bárányos tapjaval etetünk, mert nagyon szép az összetevő listája. 135 g-t kellene ennie belőle mindennap, annyi az amennyit ajánlanak belőle. De az én kutyám egy nap csak a felét eszi meg. :S
Most 10 hónapos, eddig nem tápon élt mert nem fejlődött megfelelően a táptól, ezért hazikosztot kapott (külön, kutyára főzve) de ugye mostanság elkezdett finnyazni, és olyan makacs, az istenért se tudtam beleimádkozni a zöldségeket, pedig volt hogy 5napig nem evett. Mindennap elvettem tőle a tálat, akkor se ette meg. Szóval visszálltunk a tápra, nehogy vitaminhiány lépjen fel. Ízlik neki a táp, de állandóan csak a felét eszi meg. Félek, hogy fogyni fog. :S valami tipp?
De tápozni csak 1hete kezdtünk el, így tuti lefog fogyni.
Szoktam jutifalatként adni neki a tápot, úgy hogy a szeme láttára a tálból veszem ki. És mikor valamit nagyon szépen csinál, lerakom elé. Eszi, de mindig csak félig. Mintha valami számlálórendszer lenne a kutyába belépítve.
Az én 38 kilós kutyám az etetési utmutató szerinti 30kg-os kutyának való mennyiséget eszi, mert az ő súlyára írt adagtól meghízott.
Másik kutyám a 7,5 kilójával 10kg-os kutya adagját eszi.
Minden kutya más, ki kell tapasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!