Mennyi cucca van a kutyádnak és hol tartod, mekkora helyet foglal el?
17:48vagyok
plusz még kifelejtettem hogy még
- van vhol egy haltink
- 2 zsinóros labda
- klikker
- na meg egy seprűnyél (nem, nem kutyát verni:) irányokat/terelést tanulni)
Hát az én társam most szerdán halt meg. Nagyon megviselt volna, ha folyton a cuccaiba botlom, úgyhogy megkértem a testvéremet, hogy szedje össze az egész házból a kutya holmiját és zárja el előlem.
Három nagy zsák lett belőle. Nem tudom pontosan, hogy mik vannak a zsákokban, csak nagyjából:
nyakörvek (3DB), hámok (2 DB), textil póráz, flexi póráz, játékok (10-15 DB ?), labdák (5-6 DB ?), gyógyszerek, fésük (? DB), téli ruhák (7-8 DB ), körömvágók (4 DB), szőrnyírógépek (2 DB).... jutalomfalatok...stb stb stb.
Mi az a startszámtartó?
Amúgy én is kihagytam a zsinóros labdát, kutyasípot, hámot, két szájkosarat, táptartót, 2 zsák tápot.
Egy nagy kinti kutyusnak:
-1 nagy fémtál (etetni), egy vödör (itatni)
-kutyaház benne télen 2 darab ruha, és a bejárat előtt
takaró, hogy ne menjen ki a meleg :)
-2 db nyakörv (csak az egyiket szoktuk használni) és 1 db bőr póráz
-2 db teniszlabda ( volt több is de azt már agyon játszottuk ugyhogy kellettek újak :) ) egy plüssállat és egy rongy amit húzgálni szoktunk és egy gumilabda ( 3 db volt de a másik kettőt kidurrantotta és széttépte)
-kutyakonzerv, kutyatáp, jutalom falat és az a pedigree fogtisztitó amit rágcsálni kell
-2 db fésűje és 1 db masszázs kesztyű ( imádja ha azzal maszírozzuk :) ) és kutyasampon
Azt hiszem ennyi,de lehet hogy kihagytam pár dolgot
HHHm..hoszzú lesz :
- kutyaház
- 2 etető és 1 itató tál
- kutyakaja (alultasakos, konzerv, száraztáp)
- sok-sok jutalomfalat
- kiszárított húsok kutyáknak (apollo-s)
- vitaminok
- póráz ( 1 flexi, egy rogzos normál és még egy átlagos póráz)
- nyakörvek ( 1 piros textil kendővel, egy kék- más kutya használja már-, 1 kisebb bőr, egy vastagabb bőr, egy vékonyabb bőr)
-kutyafésü
- kutyasampon
- kondicionáló a szőrére
- egy nagy körpárna
- 1 gumiladba
- 2 plüss( 1ik sípol)
- egy kicsi húzó kötél
- 4 latex sípoló játék ( disznó, kacsa, pingu , tyúk)
- egy labdás-köteles kisállat
- nyírógép a szőrére
- kenőcs ha csúnya a bőre
- hús izü vitamin pástétom formában
- felhúzhatós szőrös patkány
- frontline
- a fogaira olyan foszforeszkáló gumicsont ( nem szereti)
azthiszem ennyi. és egy kinti édes westie cuccok. külön kicsi szekrénykében vannak ezek és kinn egy nagy kartondobozban
Az én kutyámnak van :
Kutyaház benne pokróccal , evős és itatós tál , 2 labda , 1 hurka , bőrnyakörv , folytós nyakörv , szöges nyakörv , bolha és kullancsnyakörv , 120cm-es bőrpóráz , 120cm-es lánc póráz , 8m-es textil hosszúpóráz , pofaszorító , hám , kutyakefe , aljszőr kiszedő kefe , én még ide veszem a jutfalatos övtáskát(elvégre miatta van) kb ennyi.
Én most takarítottam, így összegyűjtöttem dobozba a cuccait. Lány yorki.
- egy doboz jutalomfalatokkal teli (rágókák, kutyacsoki, pulykás jutalomfalat, baconos jutalomfalat)
- 2-2 darab csomózott bőrcsont és bőrropi
- egy kisebb doboz hajgumikkal, csatokkal, masnikkal
- fésűk, bontó és kefe
- sampon
- 2 hordozó
- 3 hám, 3 póráz, ebből egye használunk
- 3 labda
- megszámlálhatatlan játék (kötél, csipogós játékok, egerek, plüssök stb)
- hajvágógép
- etető tál, itató tál,
- utazó kulacs
- plüss kuckó, és egy alvós párna
- 2 magam varrott pulcsi a hűvösebb napokra
Azt hiszem ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!