Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi cucca van a kutyádnak...

Mennyi cucca van a kutyádnak és hol tartod, mekkora helyet foglal el?

Figyelt kérdés
Itthon azt mondják ha új dolgot veszek, h túlzásba esek, de sztem én még a kevesebbet vásárlók közé tartozok. Később majd megírom mi mindene van a 2 kutyánknak, de előtte kiváncsi lennék pár példára.
2010. júl. 4. 15:47
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

17:48vagyok

plusz még kifelejtettem hogy még

- van vhol egy haltink

- 2 zsinóros labda

- klikker

- na meg egy seprűnyél (nem, nem kutyát verni:) irányokat/terelést tanulni)

2010. júl. 4. 17:54
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Betonhordó az oldalára van döntve, félig beásva egy nagy fa alá, imádnak benne hűsölni:D
2010. júl. 4. 17:55
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát az én társam most szerdán halt meg. Nagyon megviselt volna, ha folyton a cuccaiba botlom, úgyhogy megkértem a testvéremet, hogy szedje össze az egész házból a kutya holmiját és zárja el előlem.

Három nagy zsák lett belőle. Nem tudom pontosan, hogy mik vannak a zsákokban, csak nagyjából:

nyakörvek (3DB), hámok (2 DB), textil póráz, flexi póráz, játékok (10-15 DB ?), labdák (5-6 DB ?), gyógyszerek, fésük (? DB), téli ruhák (7-8 DB ), körömvágók (4 DB), szőrnyírógépek (2 DB).... jutalomfalatok...stb stb stb.

2010. júl. 4. 18:20
 24/30 anonim ***** válasza:

Mi az a startszámtartó?

Amúgy én is kihagytam a zsinóros labdát, kutyasípot, hámot, két szájkosarat, táptartót, 2 zsák tápot.

2010. júl. 4. 18:34
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Egy nagy kinti kutyusnak:

-1 nagy fémtál (etetni), egy vödör (itatni)

-kutyaház benne télen 2 darab ruha, és a bejárat előtt

takaró, hogy ne menjen ki a meleg :)

-2 db nyakörv (csak az egyiket szoktuk használni) és 1 db bőr póráz

-2 db teniszlabda ( volt több is de azt már agyon játszottuk ugyhogy kellettek újak :) ) egy plüssállat és egy rongy amit húzgálni szoktunk és egy gumilabda ( 3 db volt de a másik kettőt kidurrantotta és széttépte)

-kutyakonzerv, kutyatáp, jutalom falat és az a pedigree fogtisztitó amit rágcsálni kell

-2 db fésűje és 1 db masszázs kesztyű ( imádja ha azzal maszírozzuk :) ) és kutyasampon

Azt hiszem ennyi,de lehet hogy kihagytam pár dolgot

2010. júl. 4. 18:48
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Én a vásárlósabbak közé tartozom :) 2 kutyám van, gyakran veszek új nyakörvet, pórázt, és igen, néha csupán azért, mert tetszik... van csomó játék, drágábbak, olcsóbbak is, és pl. ha nagybevásárolni megyünk, olyan nem fordulhat elő, hogy valami "vásárfiát" ne kapnának a kutyák... emellett persze minőségi táp, jutalomfalatok, frontline, fültisztító, mancskrém, minőségi sampon, balzsam, minden. De hát pont ezért szerettem volna kutyát. Mindenki költsön a kutyájára annyit, amennyi jut rá és amennyit akar, ha a kutya boldog és egészséges, akkor ez úgyis a gazdi szórakozása, azért meg felesleges beszólni bárkinek.
2010. júl. 4. 19:00
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Kutyaólak, amit szinte sosem használnak. 6 labda, 4 húzókötél, 4 sípolós játék,3 egész plüss, egy pár darabokban, 5 nyakörv, 1 hám, 4 póráz (imitt-amott 2-3 bot). 2 fekhely, 6 etető, 5 itató, plusz 1 sétákhoz. Tápok, 3 féle fésű, kád, samponok, bolhairtó. Most több nem jut eszembe, pedig tudom, hogy vannak még dolgaik. :)
2010. júl. 4. 19:26
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

HHHm..hoszzú lesz :

- kutyaház

- 2 etető és 1 itató tál

- kutyakaja (alultasakos, konzerv, száraztáp)

- sok-sok jutalomfalat

- kiszárított húsok kutyáknak (apollo-s)

- vitaminok

- póráz ( 1 flexi, egy rogzos normál és még egy átlagos póráz)

- nyakörvek ( 1 piros textil kendővel, egy kék- más kutya használja már-, 1 kisebb bőr, egy vastagabb bőr, egy vékonyabb bőr)

-kutyafésü

- kutyasampon

- kondicionáló a szőrére

- egy nagy körpárna

- 1 gumiladba

- 2 plüss( 1ik sípol)

- egy kicsi húzó kötél

- 4 latex sípoló játék ( disznó, kacsa, pingu , tyúk)

- egy labdás-köteles kisállat

- nyírógép a szőrére

- kenőcs ha csúnya a bőre

- hús izü vitamin pástétom formában

- felhúzhatós szőrös patkány

- frontline

- a fogaira olyan foszforeszkáló gumicsont ( nem szereti)

azthiszem ennyi. és egy kinti édes westie cuccok. külön kicsi szekrénykében vannak ezek és kinn egy nagy kartondobozban

2010. júl. 4. 22:04
 29/30 anonim ***** válasza:

Az én kutyámnak van :

Kutyaház benne pokróccal , evős és itatós tál , 2 labda , 1 hurka , bőrnyakörv , folytós nyakörv , szöges nyakörv , bolha és kullancsnyakörv , 120cm-es bőrpóráz , 120cm-es lánc póráz , 8m-es textil hosszúpóráz , pofaszorító , hám , kutyakefe , aljszőr kiszedő kefe , én még ide veszem a jutfalatos övtáskát(elvégre miatta van) kb ennyi.

2010. júl. 5. 14:40
 30/30 anonim ***** válasza:

Én most takarítottam, így összegyűjtöttem dobozba a cuccait. Lány yorki.

- egy doboz jutalomfalatokkal teli (rágókák, kutyacsoki, pulykás jutalomfalat, baconos jutalomfalat)

- 2-2 darab csomózott bőrcsont és bőrropi

- egy kisebb doboz hajgumikkal, csatokkal, masnikkal

- fésűk, bontó és kefe

- sampon

- 2 hordozó

- 3 hám, 3 póráz, ebből egye használunk

- 3 labda

- megszámlálhatatlan játék (kötél, csipogós játékok, egerek, plüssök stb)

- hajvágógép

- etető tál, itató tál,

- utazó kulacs

- plüss kuckó, és egy alvós párna

- 2 magam varrott pulcsi a hűvösebb napokra

Azt hiszem ennyi.

2010. júl. 6. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!