Újperstre a Duna partra tudok vinni kutyát fürdeni? Úgy hogy nem találkozok másokkal. Ha igen, mondanátok konkrét helyet?
ma 16:21
Azért elég sok kutyának szerencséjére mindezt a gazdáik nem tudják. Azért látni akár a Népszigeten, de ebben a melegben sok más helyen is kutyát élvezettel pancsolni abban a koszos Dunában.
Na ezeket a válaszokat nyugodtan magatokban tarthattátok volna... bármilyen hihetetlen még emberek is fürdenek a Dunában és képzeljétek élve maradnak! Még én is fürödtem Nagymarosnál, csak az messze van!
De ti éljetek a kis oxigénburkotokban...
Kedves Kérdező,
úgy tűnik, egyik válasz sem nyerte el a tetszésedet, mert mindannyiunkat csak lehülyézni tudtál. :) Annak meg, aki nekem próbált beszólni, ezúton üzenem, hogy esetleg akár válaszolhatott is volna a kérdező kérdésére, ha már nekilátott koptatni a billentyűket a gépén...
Kedves Palm!
Ha úgy érzed, hogy lehülyéztelek, akkor lehülyéztelek... De szerinted melyik válasz az, amelyik a kérdésre válasz??? Mindegy, hagyjuk!
Azért köszi!
Egyáltalán milyen kérdés ez?
"Újpestre a Duna partra tudok vinni kutyát fürdeni? Úgy hogy nem találkozok másokkal."
Magánrepülővel.. úgy biztos nem találkozol másokkal:O vagy tanulj meg teleportálni. Nem fejtetted ki hogy az úton nem akarsz találkozni senkivel, vagy a helyszínen, és csodálkozol ha téged néznek hülyének? ez kicsit durva :O
Máskor tedd fel értelmesen a kérdést:
"Le szeretném vinni a kutyát Újpestre fürdeni, Tudnátok olyan helyeket mondani ahol nem zavar senkit?
Ennyi lett volna de máskor talán kicsit többet gondolkozz a megfogalmazáson, bár nekem ez 2 mp-et vett igénybe.
mert nyilván te rettentő okos vagy én meg egy tahó, állat...
aki meg akarja érteni, az megérti! aki meg kötözködni akar, az kötözködik... ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!