Ha találkozok valakivel, akivel köszönőviszonyba vagyok, és azt mondja hogy: Jaj de cuki a kutyád! Akkor mit mondjak? Köszi? Az olyan furán hangzik.
Figyelt kérdés
2010. okt. 25. 22:12
1/10 anonim válasza:
- jaj de cuki a kutyád!
- igen, tudom.
2/10 anonim válasza:
Én azt szoktam, hogy kössz az ő nevében is :)
3/10 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy kér-e egy harapást.
4/10 anonim válasza:
Én azt szoktam mondani, hogy köszi, vagy köszi az ő nevében is. Még is mit mondjak? Ha meg nem reagálok rá bunkónak hisz...
5/10 anonim válasza:
Igen. Köszi. Mi mást kéne mondanod?
Szerintem nem fura =)
6/10 anonim válasza:
Én azt szoktam mondani, hogy "csak kivülről, belül egy átok" :D
7/10 anonim válasza:
Mint a gazdája !-én ezt szoktam mondani:))))
8/10 anonim válasza:
Természetesen illik megköszönni, semmi fura nincs benne.
Ha Neked azt mondják, hogy jól nézel ki, akkor is ezt mondod, nem? Hát akkor meg?
Persze azt is mondhatod, hogy anyád, és akkor többet tutira nem szól hozzátok:D
De inkább köszönd meg, ahogy azt illik:)
9/10 anonim válasza:
Én erre a kérdésre (jaj, de cuki, jaj, de aranyos...stb) azt szoktam felelni, hogy köszönöm, meg akarod simogatni? Mindíg ezt mondom, főleg azért, mert pont most szocializálom a kutyát, és szeretném, ha hozzászokna az emberek közelségéhez. :)
10/10 anonim válasza:
Irigyellek, hogy ez a legnagyobb problémád!:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!