Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi cucca van a kutyádnak...

Mennyi cucca van a kutyádnak és hol tartod, mekkora helyet foglal el?

Figyelt kérdés
Itthon azt mondják ha új dolgot veszek, h túlzásba esek, de sztem én még a kevesebbet vásárlók közé tartozok. Később majd megírom mi mindene van a 2 kutyánknak, de előtte kiváncsi lennék pár példára.
2010. júl. 4. 15:47
1 2 3
 11/30 Akiteki ***** válasza:
100%

Kb. minden a kutyák cuccaival van tele. 2 kutyaház teljesen feleslegesen, mert senki nem megy bele, mindenki az előszobában szeret aludni.

Egy félkész kennel, mert elfogyott a pénz rá, hogy befejezzük. A kertben kb. 30 játék. Időnként összeszedem, aztán kezdik megint széthordani.

4 ruha a fázósakra és 6 hám a húzósakra. Egy nagy táska tele fésűkkel, felvezető pórázakkal, kozmetikai cikkekkel.

5 ketrec különböző méretekben és funkciókkal.

Átlagban 3 zsák táp a spejzban, jutalomfalatok, műcsontok.

Féreghajtók, kullancsirtók a fiókban.

Az előszobában fogas, felcímkézve név szerint a pórázaknak. A tálak egy kupacban a polcon+ itatáshoz még néhány nagy tál.

Néhány totál felesleges póráz, amik nem felelnek meg, de ha már megvettem, nem dobom ki.

6 dosszié, bennük csak a kutyák papírjai.... Nem tudom mik vannak még.

2010. júl. 4. 16:31
 12/30 Akiteki ***** válasza:
100%
Ja, a két ágyat és a pet-bedeket kifelejtettem. Meg az elletőládát, bár azt csak évente 1-2x hozzuk le a padlásról.
2010. júl. 4. 16:33
 13/30 anonim ***** válasza:

Benti kutya, 1 kosár bele 3-4 pokróc amiket váltogatok, 5 frisbee, 1 zsinóros labda, 3 kong csipogós teniszlabda, 1 kong classic, bőrcsontok, 2 póráz (csak az egyiket használom), 2 nyakörv, 1 kiltix kullancsnyakörv, 1 hám, 1 láthatósági mellény, 1 téli mellény, 1 játékkötél, 2 zoknigombóc.

Megjegyzem 2 játéknál több sosincs előtte. Nekem is mondta már anyum, hogy minek veszek ilyesmiket, de nem érdekel, megkeresem rá a pénzt. Van egy táptartó vödörszerű cucc, abba vannak a dolgai. 17/L

2010. júl. 4. 16:40
 14/30 anonim ***** válasza:
Utsó vagyok és kifelejtettem az egy etető fém tálat és egy műanyag itató tál, 1 kutyafésű, 1 furminator.
2010. júl. 4. 16:42
 15/30 anonim ***** válasza:
75%

2 tál, póráz, kiképzőpóráz, mellhám, 2 fojtónyakörv, szeges nyakörv.

2 zsák táp.

egyéves amstaff

2010. júl. 4. 17:03
 16/30 A kérdező kommentje:

Jól van, nem sok az enyém:)

Ezek 2 nagy kinti kutyára:

-kutyaól, etető, itató, táptartó ahol használni szoktuk

-1 húzóskötél az udvaron, 2 labda(de mire megtaláltam ezt a 2 strapaállót, vagy 1,5 tucatnyit szétnyűttünk)

-kutyakefe, bontófésű, furminator, kutyasampon

-2 bőrnyakörv, 2 normál méretű póráz, 1 hosszú póráz(2m), 1 retriever póráz, 1 felvezető póráz, 1 futócucc hámmal, 1 halti és még amit nem én vettem, csak megvan a régi kutyák után(2 szánhúzóhám, szájkosár2, 2 láncnyakörv)

-kutyasíp, klikker, hagyományos síp.

Igazából sokmindent kipróbáltam és mindig újfajta játék, vagy másmilyen póráz, hám, nyakörv kellett hozzá, de mára már beállt h csak a hosszabb pórázt használom nyakörvvel(amin van cím, biléta), síp a behíváshoz és a köteles labdánk, de olykor-olyor használjuk a többi cuccot is, ha eszembe jut.

Érdekes olvasni, h ahogy leírjátok, tudni ki kiállít a kutyákkal, és van aki kajával halmozza el a kutyáját(aki a képet tette be, durva:), van aki meg játékokkal.Én asszem harmadik vok, a boltban a pórázakat, nyakörveket, hámokat, és egyéb ilyen "vezetőcuccokat" nézem meg először és sokszor alig tudok ellenállni, h vegyek egy újat, amilyen van már otthon, csak más az anyaga vagy a színe-kiállításokon meg egy vagyont el tudnék költeni rájuk, olyan gyönyörűeket látok!

A többi cuccból igazából alapfelszerelésünk van.

Ja, kihagytatok valamit: könyvek:Külön polcrész van nekik:)

2010. júl. 4. 17:35
 17/30 anonim ***** válasza:

Ma 16:40-es vagyok

Most így olvasom, egy csomó mindent kihagytam :D

Klikker, sampon, szájkosár, tányéralátét. Csomó kakifelszedő zacskó :D

2010. júl. 4. 17:42
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

2 kutyának:

- 1 ház sok-sok vastag méretre vágott padlószőnyeggel, télire hőszigetelő ponyva

- 2 etető tál, egy itató, egy kis aluminium tál a túrázáshoz

- kutyánként 2 textil, 1 lánc nyakörv, 1 kiképzőpóráz

- egy normál textil póráz, nyomkövető póráz, húzóhám

- előző kutyámtól megörökölt lánc nyakörv és kettő saját készítésű bőr nyakörv

- 2 kedvenc labda + néhány tenniszlabda, frizbi, csipogós gumiszarvas, rágókötél, hurka

- sampon, kefe, fésű, törölköző, gyógyszeres doboz (pár fontos gyóygszer, gallér, fásli, kötszer, olló, stb)

- tápos hordó+táp, néha egy-két zacskó a kedvenc jutalomfalatból

- egy fotel:) és egy betonhordó:)

A felszerelések, a kaja és a foteljük egy melléképületben van.

2010. júl. 4. 17:48
 19/30 Akiteki ***** válasza:
100%

Ja, tényleg, klikker meg kitűzők, startszámtartók, hintőpor, egyéb csodaszerek.

A kiállításokon én is el tudnék költeni egy vagyont, de inkább kinézem, hogy mi tetszik, utána elmegyek a fresnapfba és megveszem fele annyiért.

2010. júl. 4. 17:50
 20/30 Akiteki ***** válasza:
50%
A betonhordó mire kell?
2010. júl. 4. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!