Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kiskutya nyámmogva eszik. Meddig?

Kiskutya nyámmogva eszik. Meddig?

Figyelt kérdés

3 hónapos és 6 napja van nálam. Állítólag fél még és azért nem mer enni rendesen. Nem ócska kajával etetem, de ő jobban ette a krumpli pürét, virslit, csirke falatokat, mint a rendes kaját.

Csirkét persze nem nyámmogva eszi. Most virslit kapott, apróra vágva.

Mikor fog megbátorodni? Vagy eddig szopott és házi főztön élt és azért ilyen?

Nem szeretném ilyennel etetni, van neki rendes táp is, minőségi, kiskutyának való.

2019. márc. 18. 07:35
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ettem, azt nézte mit eszek, de nem kapott. Elé raktam a sajátját és inkább játszott. Maximum éhen marad estig, mert kénytelen lesz saját kaját enni. Nem a macskáknak vettem a kutyakajákat... Azok szívesen ennék.
2019. márc. 18. 10:27
 12/20 anonim ***** válasza:
19%
A kutya sem ehet disznóhúst, ugyanazért amiért a macska sem.
2019. márc. 18. 10:35
 13/20 A kérdező kommentje:
Úgy sem adok neki, én se eszek ilyet. Mást se.
2019. márc. 18. 11:05
 14/20 anonim ***** válasza:
82%

Mindkét fajta állat ehet disznóhúst, csak FŐZVE.

Tartsd magadat a kiválasztott táphoz. A virslit használhatod tanításra, de amíg nem áll be a rendes étkezésre, próbálj meg kevesebbet gyakorolni, hogy ne teljen el a virslivel.

2019. márc. 18. 12:07
 15/20 A kérdező kommentje:
Van jutalom falat, inkább azt adom neki tépkedve, mert szereti. Virslit hanyagolom.
2019. márc. 18. 14:33
 16/20 anonim ***** válasza:
47%

Csak kíváncsiságból: milyen tápot adsz neki?

Nekem volt egyébként olyan, hogy a kiskutya kb. 2 hétig nem evett igazán jól, pedig ugyanazt a tápot kapta, amit a tenyésztőjénél (tenyésztő adott vele egy pár kilós tápcsomagot). Mondjuk ő nem kapott mellé házi kosztot. A tiédnél elsősorban az lehet a gond, hogy házi koszthoz szokott. Ha száraztápot akarsz vele megszerettetni, akkor a hozzászoktatáshoz jó trükk, ha felöntöd kicsit húslével (persze nem fűszeres emberi levesre gondolok, de maradék csontból lehet főzni direkt kutyának fűszermentes húslevet).

2019. márc. 19. 13:00
 17/20 A kérdező kommentje:

Orvos látta ma is. Simán csak finnyás.

A macskákkal együtt vacsorázott. Ízlik neki az ivartalanított felnőtt macskatáp, de tettem bele kutyatápot is. Úgy tűnik, hogy társas lény, közösen szeret enni. Külön adtam neki saját kaját, nem ette, hátrált inkább.

Orvos is tanácsolta, hogy önteni kell a táphoz kevés vizet és próbáljam úgy etetni.

2019. márc. 19. 20:42
 18/20 anonim ***** válasza:
23%
Így mindig válogatós marad. Kutyának nem való macskatáp.
2019. márc. 19. 21:48
 19/20 anonim ***** válasza:
47%

Macskatapot? Gratulalok...

Azt mondjad inkább, milyen tápot adsz neki?

2019. márc. 20. 12:45
 20/20 A kérdező kommentje:
Concept for life kiskutya táp.
2019. márc. 20. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!