A kutya ürülékét miért kell felszedni, minden mást meg miért nem?
Nem lakunk messze ettől a helytől. Sokan gondolkodnak úgy, mint te, és nem szedik össze. Gyakorlatilag minden méteren zászlók voltak.
Semmit nem lehet nyugodtan eldobálni.Nem lehetne.Sajnos eldobálják.Mint ahogy sajnos a kutyakakát se szedi össze mindenki.
Egyik se jó szemét.
De próbáld meg, alaposan lépjél bele egy kutyakakába, majd menjél el abban a cipőben dolgozni, vagy iskolába, bárhova emberek közé, zárt térbe.
Márcsak a szaga miatt is rosszabb, mintha egy csikkre lépnél.
"hogy a kutyaszart sokkal szigorúbban fogják" - Hol? Oda küldhetnéd őket, ahol én lakom, ma reggeli sétánál is sikerült találnom egy kupacot a cipőm talpával, ami nem látszott, én felszedem a kutyám után, de nem mindenki.
Rossz belelépni, nem tudhatom, hogy nem hordoz-e valami fertőzést az a kutya, akiből kijött, és ha igen, vajon veszélyes-e rám, a kutyámra, a többi háziállatomra. Ja, és ha szétporlad, az a levegőbe kerül, belélegzed...
Felénk nem razziáznak, de jó lenne.
Sajnos a magyarok ilyen suttyó népség. Egyrészt a nevelés hiánya is lehet ez a szemetelés, másrészt meg az igénytelenségé. Kutyakakait én is mindig felszedem, nem is értem, hogy lehet városi környezetben ott hagyni... A cigicsikkek is egy különszám, fel nem foghatom, hogy a sok tahó miért nem képes elsétálni +2 métert a kukáig és beletenni a csikktartó részbe.
Büntetni kéne, MINDEN szemetelést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!