Ír farkaskutya kérdések?
Figyelt kérdés
Kb mennyibe kerül?
Futáson kívül milyen sport jöhet szóba számára?
2019. márc. 3. 15:43
1/2 anonim válasza:
Nem tudom Magyarországon van-e ír farkas tenyésztő, ha van is akkor nagyon kevés, ezért jó sokat számolj rá ha ilyen kutyát szeretnél, mert elég ritka. 2-300ezret, de talán még többet is.
Sportnál mire gondoltál? Az agarakat futáson kívül nem igen használják másra, nehezen motiválhatók, és eléggé lusta kutyák. Az ír farkas meg még nagy is, nem biztos hogy az ugrálás pl jót tenne az ízületeinek.
2/2 compactegon válasza:
Előttem szóló teljesen leírta mindent. Lábnál fekvők, házőrzőnek sem valók. A király trónusa mellett ellustultak egész nap, kb ez volt a "funkciójuk" még a középkorban. Nem egy munkakutya. Magam is gondolkodtam egyen, de végül letettem róla és mentettünk :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!