Hogy bírja minden kutyás, a kutya sz*rt felszedni? Szerintem rohadt büdös, még a kertben is.
Persze most jönni fog a válasz, hogy "gyereket pelenkázni az a rohadt büdös" tudom, de nem az érdekel, hogy mi rosszabb ennél, hanem néha, ha átmegyek olyanhoz, akinek van kutyája, és oda végzi a dolgát, a bejárathoz, a kertben, ott rosszul vagyok attól a rohadt büdös szagtól.
És akkor még azt fel kell szedni. :S
Képzeld azt,ha mi nem szednénk fel sehonnan,akkor elborítaná az utcákat mindenhol,és mindenhol rosszul lehetnél a szagoktól.
Amúgy Te mégis miből vagy,cukorból??Vagy te rózsa illatút sz..rsz??
"Amúgy Te mégis miből vagy,cukorból??Vagy te rózsa illatút sz..rsz??" megint eltértünk a kérdéstől!
Nem, de akkor is, valahogy, olyan iszonyú erős szag, és körülötte 5 méteres körzetben terjeng.
Mondjuk akiknél ez megy, azok ilyen heti 1x szedi fel, és a kutya 1 hét alatt sokszor elvégzi a dolgát, és azért lehet ennyire durva.
Az, akinek a kutyája a bejárathoz piszkol, nincs megtanítva, hogy oda nem lehet.Ha távolabb tenné le a csomagját, lehet, nem is érzékelnéd.
Nekem húst és a kiegészítőit eszi-ette minden kutyám. Nem volt büdös a székletük. Legalább is alig érezhető.
"Hogy bírja minden kutyás, a kutya sz*rt felszedni?"
nyugi nem szedi fel minden kutyás.
"nyugi nem szedi fel minden kutyás."
És akkor a kertjükben hídon mennek be a lakásba, hogy ne kelljen bele lépni a kutya sz*rba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!