Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy bírja minden kutyás, a...

Hogy bírja minden kutyás, a kutya sz*rt felszedni? Szerintem rohadt büdös, még a kertben is.

Figyelt kérdés

Persze most jönni fog a válasz, hogy "gyereket pelenkázni az a rohadt büdös" tudom, de nem az érdekel, hogy mi rosszabb ennél, hanem néha, ha átmegyek olyanhoz, akinek van kutyája, és oda végzi a dolgát, a bejárathoz, a kertben, ott rosszul vagyok attól a rohadt büdös szagtól.

És akkor még azt fel kell szedni. :S

2013. aug. 19. 13:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%
Elmagyarázná valaki, mi ez a sok "kutyaszaros" kérdés mostanában??:D
2013. aug. 19. 15:06
 12/17 A kérdező kommentje:

"Elmagyarázná valaki, mi ez a sok "kutyaszaros" kérdés mostanában??:D"

Én csak ezt kérdeztem meg most.

2013. aug. 19. 15:08
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

ma 15:06

Meleg van és ilyenkor intenzívebben érezni az illatokat :))

2013. aug. 19. 15:37
 14/17 anonim ***** válasza:
A kertben felszedem, de nem minden nap, hanem kb. kéthetente. Az utcán nem piszkítanak, csak terepen, ott meg nem szedem fel. És egyáltalán nem büdös, csak pár percig, aztán kihűl és nincs szaga, észlény...
2013. aug. 19. 16:08
 15/17 Szilvi & Argos ***** válasza:
100%

Régen párszor öklendeztem és hányingerem volt, mikor elkezdtem felszedni az ürüléket :D

Ma már ez nincs...igyekszem hamar zacskózni, ha nagyon büdi.

A teljesen folyékonyat felszedni sokkal-sokkal rosszabb és undorítóbb, mint a büdöset :(

2013. aug. 19. 21:44
 16/17 Mucika1997 ***** válasza:

Hát azért ez már egy kicsit durva. 1-2 hetente szeditek.

Én 1-2 naponta. Nekem labrador kutyusom és 2 nap alatt már lépni sem lehet az udvarban.

Büdösnek nem büdös csak 2-3 percig, a szaggal nics bajom.

Amúgy én is lapáttal szedem bele a zacsiba.

2013. aug. 20. 13:40
 17/17 anonim ***** válasza:

hol voltál kérdező, mikor valaki pár hete arról kérdezett, hogy miért nem szedi fel egy kutyás sem a kutya ürülékét maga után? :D

egyébként néha tényleg büdös, nem veszek levegőt ameddig bezacskózom, utána a zacsiból nem jön már a szag. és inkább ez, minthogy a következő sétánál belelépjek.

2013. aug. 26. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!