Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy nagyon szimpatikus...

Van egy nagyon szimpatikus tenyésztő? .

Figyelt kérdés
Akitől pár év múlva szeretnék kiskutyát, de most nézem, hogy egy 9 éves szukával fog fedeztetni. Mit gondoltok erről??
2010. júl. 2. 14:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

9 éves szukával semmiképp!!

Ha jól tudom 7 éves kor fölött nem vállalnak be almot a tenyésztők, veszélyes a kölykökre, és az anyára is.

2010. júl. 2. 14:48
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szukával nem lehet fedeztetni,csak kannal.A szukát befedezik.

Az viszont igaz,hogy 9 éves kutyát már nem kéne.

2010. júl. 2. 14:49
 3/12 A kérdező kommentje:

bocsi, azt akartam írja hogy "szukáját fogja befedeztetni" :)

Akkor szerintetek ő nem jó tenyésztő? Vagy ezt ennyiből nem lehet megállapítani?

2010. júl. 2. 14:52
 4/12 A kérdező kommentje:

*írni

Bocs nem sokat aludtam az éjjel...

2010. júl. 2. 14:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudnál oldalt linkelni?
2010. júl. 2. 14:59
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Attól még lehet tenyésztő, de én a koron kívül azért nem vennék tőle kutyát, mert ha a saját kutyáját ennyire nem kíméli, hogy bánik majd azokkal a kutyusokkal, akik nem is az övéi mert eladja őket? Ha valaki tenyésztésre szánja magát, minden szempontból az anyaállatot tartja szem előtt, kaja, mozgás kellems ingerek, kímélés szempontjából stb. nekem ez a felállás kicsit fura, és visszataszító, még hogy egy 9 éves kutyát befedeztetni...
2010. júl. 2. 15:06
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Tenyésztők nagyon ritkán fedeztetnek 9 éves szukát,csak különleges okból,pl.sok klasszis utódot adott a kutya és még akarnak egy utolsó almot,ritka vérvonal vagy hasonlók.

Kéne tudnunk,a többi kutyája milyen,mi a többi tenyésztő véleménye róla,hogyan tartja a kutyáit stb.

2010. júl. 2. 15:07
 8/12 A kérdező kommentje:
Jól tartja a kutyáit, nincs is sok egyszerre, egy évbe csak 1-2 alom stb. Azt írja, hogy "szuper párosítás". A Gondűző-Alkonyat kennelről van szó, én őket nagyon nagyra tartom, de ezt most nem tudom hova tenni.
2010. júl. 2. 16:32
 9/12 Winner of Royal Hill ***** válasza:
100%
Ez lesz a hetedik alma,szerintem kicsit gáz:S Igaz ehhez a fajtához nem konyítok.
2010. júl. 2. 17:51
 10/12 anonim ***** válasza:
82%
Ez egy nagyon jó kennel, értenek a kutyákhoz, a tenyésztéshez - odafigyelnek a fajta fenntartására mind külsőleg, mind belsőleg, és a ritka genetikai értéket hordozó vonalak továbbvitelére is. Számomra kifejezetten szimpatikus a munka és egészségorientáltság. Ha egy mudit normálisan tartanak, egészséges semmi baja nem lesz ha 9 évesen szül. Ha belegondolsz az átlag életkor 14-15év, a 9 éves még nem számít hű de öregnek. Az a kutya meg (számomra is, mint csupán mudi iránt érdeklődőnek) tényleg nagyon jó kutyának tűnik.
2010. júl. 2. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!