Na, akkor most mit is csináljak? Enyém, vagy nem enyém a kutyus? Hogy csináljam, hogy mindenkinek jó legyen?
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__808570-szerin..
Ezt a kérdést tettem fel annó. Azóta a kutyus nálam van, de az ismerőseim beszéltek azzal akitől vették, hogy adják vissza a pénzt. Úgy néz ki vissza is kapják. Igen ám, de én nem akarom neki visszaadni a kutyát. Kitudja mit csinálna vele, azért látszik már rajta, hogy nem spániel, szóval nem fogja tudni eladni megint. Én is megyek velük, mivel a kutya már az enyém. Én akarok beszélni velük, hogy a kutya maradjon, ne kérje vissza. Azt sem tartom igazságosnak, hogy ők visszakapják az árát, viszont én oltattam a kutyát, és nálam van már rég.(de ez mindegy is) Mondjuk lehet én is kénytelen lennék elajándékozni, de akkor legalább jó helyre kerülne, egészségesen. (azért, mert ő is szuka, és nincs ivartalanítva, nekem pedig egy kanom van, és egy szukám, a szukám van ivartalanítva, a kant nem is akartam, de nem gondoltam, hogy idekerül még egy szuka). Holnap megyünk, adjatok valami tanácsot, hogy jó legyen. Nem akarom visszaadni a kutyust, sajnálom, kitudja hova tenné. Inkább megoldom azt is, ha itt marad nálam. Csinálunk neki egy kennelt addig. Gőzöm nincs, de valami lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!