Hány napos korukban kell a boxer kiskutyáknak levágatni a farkukat? Tegnap születtek meg.
Szia.
Születésük után 1 héten belül szokták levágni nekik a farkukat.De én nem szeretem az ilyenfajta csonkításokat.szerintem sokkal szebb vágatlan füllel és farokkal.De mindenkinek másként tetszik:)Ja és jó tanács állatorvossal végeztesd a piszkosmunkát mert láttam már olyan boxit akinek olyan súlyosan elfertőződött hogy még kakilni sem tudott.De remélem te felelőség teljes gazdi vagy!Sokk sikert kívánok a kicsikhez bizti nagyon arik:)
Minél előbb annál jobb.
Az elsőnek meg üzenném,(meg az összes ellenzőnek) hogy egy boxernak olyan magas a fájdalomküszöbe, hogy meg sem érzik amikor odaverik a bútorhoz, ajtóhoz, kerítéshez, és az sem amikor véreses üszkösödik.A boxernak annyira erős és vastag a farka, hogy kockázatos meghagyni.
Ebben az esetben PONT,hogy van értelme, és nem esztétikai okokból.
Le ne vágasd Isten barma!!
Jóatya teremtette farokkal füllell természetesen.
Amstaffom, törzskönyves, füle megmaradt, és még szebb, mint levágva.
Szegény boxereket sajnálom...
Nyilván nem a kutyát verem oda B+., hanem ahogy csóválja a fakát odaveri mindenhez, mert hosszú, és nagyon durván erős.
A körülmetélésről gondolom ,már mindenki hallott. Kb ugyanannyira fáj, és ugyanannyira emlékszik rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!