Jó ötletem van?
Nem.
Az állatok nem azért vannak hogy nézegessük őket. Az állatkert is tulajdonképpen egy börtön, csak nezd meg az állatok szemszögéből. Ez színtiszta kihasználás amit én izomból elítélek
Szerintem sem jó ötlet. Ma már erre nincs igénye senkinek sem, abból a néhány emberből, meg akit talán érdekel, nem tudnád fenntartani az egészet.
A másik, hogy én is elítélem az állatkerttel együtt az összes olyan dolgot, ami arra megy, hogy mutogassuk az állatokat, miközben ők be vannak zárva és egész nap az emberek zsivaját kell elviselniük. Ők nem ezért léteznek. Ne belőlük akarjunk megélni, ha millió más lehetőség is van.
Egy kiállításon pont ugyanezt az élményt kapják, az pont elég, minden nap nem lenne igény rá, de még hetente sem, veszteséges lenne.
Több értelme lenne több zárt futtatót, agility gyakorlópályát meg hasonlókat kialakítani.
Nem nagyon értem a kivitelezést. Sok milló forintért vennél fajtatiszta (törzskönvezett 150e Ft+/kölyök) kutyákat? És úgy mutogatnád őket, mint az állatkertben? Ketrecekben, vagy kifutókban? É ott élnék le az egész életüket, vagy sétáltatnád őket naponta? A rengeteg kutyát?
Együtt tartanád őket ivarosan, vagy mindegyik ivartalan lenne?
Segíts, mert nem tudom elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!