Hogy hívjam? Nagyon esélyes, hogy lesz egy labradorom (brit/bench) csak az az egy baki van, hogy ötletem sincs mi legyen a neve :D
Márkó :D
Mikey
Teemo
Sebby <3
Honey
Szuzi
Luke
Yoda
Vader
Lucifer
Dakota (XD)
Garen
Spike
Cézár
Karambol
Keksz
Lola
Lilu
Amy
Zero
Alucard
Josh
Drake
Tarzan(XDD)
Hirtelen ennyi jutott eszembe,de neten sokat találsz.
Köszi, vannak jók :D Netet mellőzöm, múltkor felnéztem egy oldalra, rögtön kidobott 200 nevet... Elolvasni se tudom, nemhogy feldolgozni xD
Még jöhetnek válaszok :D
*karamell
Crash
Ruka
Ritsu
Kimi
Yao
Tomoe
Gizmo
Elvis
Rocco
Rufus
Benji
Bruno
Henry
Harley
Joker
Rusty
Sam
Chico
Simba
Dexter
Hannibal
Thor
Ziggy
Loki
Leo
Buddy
Kell még ? :D
Amúgy első vagyok
Nem kell előre elnevezned :) Majd ha meglesz, és megismered kicsit, könnyebb lesz hozzá illő nevet találni. Az is lehet, hogy a tenyésztő ad neki olyan nevet, ami neked is tetszik, vagy abból jön valami jó név.
Pl. te hiába képzeled el előre, hogy Archibald lesz a kutya, ha meglátod, és rájössz, hogy nem úgy viselkedik, mint egy arisztokrata, hanem úgy, mint egy rajzfilmfigura, lehet, hogy átgondolod, és Aladdin lesz belőle. Vagy ha nagyon magabiztos, akkor Baldo. Próbáltam egy névből hasonlókat keresni, de a lényeg, hogy tök más hangulatuk van, és jó, ha ez a hangulat illik a konkrét kutyához. Azt viszont ugye kutya nélkül nehéz megoldani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!