Farkaskutyáknak napi hány km séta/futás kell?
ki szoktam vinni őket az erdőszélre az ösvényen szoktak menni, hosszan. nem tudom hány km, de ilyenkor 3 órát szoktunk kint lenni, tempósan mennek én biciklivel megyek utánuk. ezen kívül még menjünk vagy ez elég nekik? mindig energikusak, akkoris, amikor a családi kirándulásra megyünk, 2 napos, éjjel sátorozunk, mind2 nap reggeltől estig túrázunk sokfelé.
egy fekete és egy fehér németjuhász
Pl. a csehszlovák farkaskutya az farkaskutya. Bár igazad van a kérdező nem erre gondolt. A fehér "németjuhász" ugyanaz mint a többi, csak nem akarták felvenni bejegyezni németjuhászként.
Egyébként mostanában felénk elég kedvelt, és nekem sokkal nyugodtabbnak tűnnek mint az én kis gyagyás kutyusom.
Ha nem problémás a viselkedésük, akkor elméletileg a mozgás megfelelő, nekem ugyan kisebb és másfajta kutyám van, de ő jelzi, mikor elég a séta, ezen kívül jól bírja mondjuk a 20 km-es túrát is, de az még nem rendszeres, nemrég került hozzám. Itthon nem rosszalkodik, nem rombol.
Agyi fárasztás, tanítás is van egyébként?
ma 09:11
Tévedsz, van FEHÉR németjuhász. Nyugaton és amcsiban dívik különböző színeket tenyészteni. Van kék-izabella- barna- és fehér, stb.
Annyiban különbözik a fehér a kanadaitól, hogy vöröses szín van itt-ott rajta. Általában a fülén, a nyereg vonalában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!