Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A négy hetes kiskutyám folyama...

A négy hetes kiskutyám folyamatosan vakarózik, és huzza a popsiját a földön. Ez mitől lehet, és hogyan lehet kezelni?

Figyelt kérdés
Segítsetek kérlek

2019. febr. 15. 23:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Igen, rengeteg oka. többek között az is hogy szarnak a kutyára, vagy hisztizik a kölyök érte, és senkit sem érdekel a kutya érdeke.
2019. febr. 18. 09:21
 12/24 A kérdező kommentje:
A kiskutyus anyukája és apukája is nálunk van, valamint a testvérei is! Minden Tőlünk telhetőt megkapnak, infra lámpa alatt vannak, kiváló tápot kapnak, a legjobb gazdikat keressük, és találjuk is nekik, a legtöbb leendő gazdival tartjuk is a kapcsolatot, mielőtt odaadnánk megbizonyosodunk róla, hogy megfelelő nagyságú kertjük van-e, a tápból is kapnak a kutsusok, mindennap szeretgetve vannak, és Belga Mali létükre igazi kis ölebek. A lehető legjobbat próbáljuk kihozni magunkból a kutyusok miatt. A legtöbb már a gazdijánál van, és minden rendben velük. A kicsi kis Minnie (fent említett kiskutyus) is már a gazdájánál van, semmi baja, a bélférgek voltak a problémák. Köszönöm a saját, és a kis Minnie nevében is a válaszokat és a segítségeket. <3
2019. márc. 12. 00:13
 13/24 anonim ***** válasza:
62%

Remélem ezek után az ivartalanítás lesz az első dolgotok.

Ugye a kölyköket is így adtad gazdához, vagy őket is tovább szaporítják majd?

2019. márc. 12. 09:19
 14/24 anonim ***** válasza:
Azért malikat szaporítani... Ez már a legalja a felelőtlenségnek!
2019. márc. 12. 23:26
 15/24 A kérdező kommentje:

#14 Ne haragudj, már miért lenne? Nem tudsz semmit, sem rólam, sem a kutyáimról. Aphra, az anya, egy budapesti tenyésztőtől van, akinek vagy 8 millió ilyen kutyája volt már, és a legtöbb kutyája rendőrkutya volt, ahogy Aphra anyja és apja is. Freya, a szukánk anyja az egyik legjobb rendőrkutya lenne, de mivel nagyon szocializálatlan, ezért csak mint házikedvenc van ott. Aphra apja, egy hollnad rendőrkutya, akit szintén a tenyésztő tanított, és kupált ki. A kanunk (aki ugyanattól a budapesti tenyésztőtől van), Sapho apja, benne van a 10 legjobb magyar rendőrkutya között, az anyja, Molly pedig szintén a tenyésztőnél van, ő is rendőrkutya. Aphra, olyan mintha a lányom lenne. Tény és való, hogy most múltam 16, de még egy olyan jámbor, szívű, okos, és eszméletlenül védelmező kutyát, mint az én kicsilányom, keresve sem találnék. Sapho, apám kutyája, pedig olyan, mint egy nagy maci. Mind a két kutyára rá tudok feküdni, ők nem csinálnak semmit, max megnyalják az arcom. Hanglejtésből tudják, hogy mikor vagyok mérges, szomorú, vagy mikor csináltak valami jót. Mind a két kutya egy igazi házikedvenc, de ha kell, akkor egyetlen vezényszót tudnak, ami az öl. Aphra tíz, egézséges kölyöknek adott életet, én, és anyukám éjszakáztunk mellettük, mert volt kettő, amelyik nagyon kicsi volt, így folyamatosan cserélgettem őket a cicin. Megtartottunk egyetlen kis szukát, aki a Zoe nevet viseli. Egy eszméletlenül okos, és empatikus kiskutya, aki a lehető legjobb adotságokkal rendelkezik. Van két kisebb testvérem, de még soha, egy rossz mozdulata nem volt egyik kutyának se feléjük. Úgyhogy addig, amíg nem tudsz rólam, a szüleimről, vagy az én egyetleneimről semmit, semmi jogod felelőtlennek nevezni.

#13 Igen, természetesen Zoet, és Aphrat is ivartalanítjuk. Zoet az első tüzelés után ivartalanítjuk (el lesz "zárva" a hátsó kertbe), Aphrát pedig miután visszahúzodtak a cicijei.

A kölykök egyike sem ment szaporítás céljából gazdához. A 10 kicsiből, 5 ment házikedvencnek, 5 pedig rendőrkutyának.

2019. márc. 31. 21:27
 16/24 anonim ***** válasza:
62%
Márpedig egy utolsó szaporítö vagy. Elhiszem, higy nem tetszik ez a cím...
2019. márc. 31. 21:34
 17/24 A kérdező kommentje:
Azért vagyok utolsó szaporító, mert szerettem volna, hogy a kutyám anya legyen? Képzeld, nálunk a kutya nem egy állat, hanem egy családtag. Mivel Aphra anyai ösztönei nagyon erősek voltak, ezért engedtük, hogy anya legyen. De mindegy is. Azért örülök, hogy ahelyett, hogy tényleg tennél a felesleges ellések ellen, itt mondod a magadét, holott az is le lett írva, hogy sem Aphra, sem Zoe nem fog elleni.. De mindegy. Most biztos nagynak érzed magad
2019. ápr. 2. 16:01
 18/24 anonim ***** válasza:
A kölykök kapnak tk-et? Nyilván nem. Tehát lehoztál egy alomnyi mali keveréket. Kitalálom, se wesenre, se eü gondokra nincsenek letesztelve. Csupán azért kellett az alom, mert a kutyád anya akart lenni... Ez tisztán a szaporítás definíciója!
2019. ápr. 3. 16:11
 19/24 A kérdező kommentje:
#18 Képzeld, ez nem jött össze. MINDEGYIK eladott kutyának, és a nálunk maradtnak is van törzskönyve. Nem lettek semmire se leszürve, de azért, mert a gazdik ezeket vállalták, hogy ezt megteszik... Mondom, amíg nem tudsz rólam semmit, addig fogd be a pofád, és inkább tegyél valami hasznosat. Kössz
2019. ápr. 3. 16:23
 20/24 A kérdező kommentje:
#18 Méghogy keverék xD Hát te cseszett hülye vagy. Mindkét szülő, és mind a négy nagyszülő Belga Malinois. Úgyhogy vagy hülye vagy, vagy nem tudod mit jelent a keverék szó xD
2019. ápr. 3. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!