A négy hetes kiskutyám folyamatosan vakarózik, és huzza a popsiját a földön. Ez mitől lehet, és hogyan lehet kezelni?
Remélem ezek után az ivartalanítás lesz az első dolgotok.
Ugye a kölyköket is így adtad gazdához, vagy őket is tovább szaporítják majd?
#14 Ne haragudj, már miért lenne? Nem tudsz semmit, sem rólam, sem a kutyáimról. Aphra, az anya, egy budapesti tenyésztőtől van, akinek vagy 8 millió ilyen kutyája volt már, és a legtöbb kutyája rendőrkutya volt, ahogy Aphra anyja és apja is. Freya, a szukánk anyja az egyik legjobb rendőrkutya lenne, de mivel nagyon szocializálatlan, ezért csak mint házikedvenc van ott. Aphra apja, egy hollnad rendőrkutya, akit szintén a tenyésztő tanított, és kupált ki. A kanunk (aki ugyanattól a budapesti tenyésztőtől van), Sapho apja, benne van a 10 legjobb magyar rendőrkutya között, az anyja, Molly pedig szintén a tenyésztőnél van, ő is rendőrkutya. Aphra, olyan mintha a lányom lenne. Tény és való, hogy most múltam 16, de még egy olyan jámbor, szívű, okos, és eszméletlenül védelmező kutyát, mint az én kicsilányom, keresve sem találnék. Sapho, apám kutyája, pedig olyan, mint egy nagy maci. Mind a két kutyára rá tudok feküdni, ők nem csinálnak semmit, max megnyalják az arcom. Hanglejtésből tudják, hogy mikor vagyok mérges, szomorú, vagy mikor csináltak valami jót. Mind a két kutya egy igazi házikedvenc, de ha kell, akkor egyetlen vezényszót tudnak, ami az öl. Aphra tíz, egézséges kölyöknek adott életet, én, és anyukám éjszakáztunk mellettük, mert volt kettő, amelyik nagyon kicsi volt, így folyamatosan cserélgettem őket a cicin. Megtartottunk egyetlen kis szukát, aki a Zoe nevet viseli. Egy eszméletlenül okos, és empatikus kiskutya, aki a lehető legjobb adotságokkal rendelkezik. Van két kisebb testvérem, de még soha, egy rossz mozdulata nem volt egyik kutyának se feléjük. Úgyhogy addig, amíg nem tudsz rólam, a szüleimről, vagy az én egyetleneimről semmit, semmi jogod felelőtlennek nevezni.
#13 Igen, természetesen Zoet, és Aphrat is ivartalanítjuk. Zoet az első tüzelés után ivartalanítjuk (el lesz "zárva" a hátsó kertbe), Aphrát pedig miután visszahúzodtak a cicijei.
A kölykök egyike sem ment szaporítás céljából gazdához. A 10 kicsiből, 5 ment házikedvencnek, 5 pedig rendőrkutyának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!