Hogy szoktassam le? (Német juhászkutya)
Az én német juhászkutyám jún.23.-án lesz 7 hónapos.:) Nálunk is vannak gondok, már hatalmas kutya, és gyakran ugrál.Főleg mikor hazajövök, vagy ha játszunk, nagyon izgatott stb..:D
-Úgy szoktam megoldani ha rám ugrik, hogy ellököm, és nem figyelek rá.
-Ha viszont játszom vele, bedurvul és folyamatosan ugrál akkor határozottan rászólok, és abbahagyja.
Szófogadó állat a német juhászkutya könnyen tanul, már mint én így tapasztaltam meg.:) Igaz most kamaszkorban van, így elég kezelhetetlen, és makacs...De ha megfogadod a hozzászólok tanácsait letudod szoktatni kutyádról ezt a viselkedési formát.
Nem tudtam megnézni a farmos linket és az előzőt sem.Szeretném ha feltöltenéd egy képfeltöltőre a képet és megosztanád velünk, kíváncsi vagyok, hogy néz ki a kutyusod.=) Ajánlok egyet(azt hiszem már előttem is írta valaki...): [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!