Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy szoktassam le? (Német...

Hogy szoktassam le? (Német juhászkutya)

Figyelt kérdés
Van egy hét hónapos német juhászom, és folyton ugrál ha közel mész hozzá. Hogy szoktassam le az ugrálásról? Elég kezelhetetlen kutya....
2010. júl. 1. 12:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nyilván nem férünk hozzá a C meghajtódhoz, elég nagy baj lenne, ha így lenne. Töltsd fel valahova, ha meg akarod mutatni.
2010. júl. 1. 14:58
 12/15 A kérdező kommentje:
köszi! Ja...xd ok.:D
2010. júl. 1. 17:49
 13/15 A kérdező kommentje:
[link] Itt van mondjuk farmon.:D
2010. júl. 1. 17:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Két elég jól bevált módszer:amint fel akarna ugrani,rögtön fordíts neki hátat,légy,,érdektelen"vele szemben,ezzel is mutatod,hogy a falkavezér(remélhetőleg Te)ezt a viselkedést nem fogadja el.A másik lehetséges megoldás,felugráláskor finoman,de érezhetően a lábára lépni.De a legtöbb kutya az elsőből is felfogja a dolog lényegét.
2010. júl. 6. 11:41
 15/15 anonim válasza:

Az én német juhászkutyám jún.23.-án lesz 7 hónapos.:) Nálunk is vannak gondok, már hatalmas kutya, és gyakran ugrál.Főleg mikor hazajövök, vagy ha játszunk, nagyon izgatott stb..:D

-Úgy szoktam megoldani ha rám ugrik, hogy ellököm, és nem figyelek rá.

-Ha viszont játszom vele, bedurvul és folyamatosan ugrál akkor határozottan rászólok, és abbahagyja.

Szófogadó állat a német juhászkutya könnyen tanul, már mint én így tapasztaltam meg.:) Igaz most kamaszkorban van, így elég kezelhetetlen, és makacs...De ha megfogadod a hozzászólok tanácsait letudod szoktatni kutyádról ezt a viselkedési formát.

Nem tudtam megnézni a farmos linket és az előzőt sem.Szeretném ha feltöltenéd egy képfeltöltőre a képet és megosztanád velünk, kíváncsi vagyok, hogy néz ki a kutyusod.=) Ajánlok egyet(azt hiszem már előttem is írta valaki...): [link]

2011. jún. 10. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!