Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez a kutyuli milyen fajta...

Ez a kutyuli milyen fajta lehet? Vagy jellegű? Aki keverékét ír lepontozom.

Figyelt kérdés
2019. febr. 9. 12:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%
Akkor besétálsz egy menhelyre,mert pont ilyet nem fogsz kapni,és keresel egy hasonlót. Én egy pofás border keverékre tippelnék.Szerintem németjuhász is lehet benne elvétve,nekem valahogy arra hasonlít az arca.
2019. febr. 9. 14:14
 12/15 anonim ***** válasza:
73%
Én német juhászt látok benne.
2019. febr. 9. 14:40
 13/15 anonim ***** válasza:
89%
És tudod is hogy mivel jár akár csak egy border keverék kutya? Bírom ezeket a kérdéseket, nekem ilyen kell, nekem olyan kell, nekem ez kell, nekem az kell. Nekem kell egy zsiráf, de csak 1,5 méter magas a szobám, de nekem kell! Na kb ilyen a felelőtlenül, kinézetre választós gazdi is.
2019. febr. 9. 16:29
 14/15 anonim ***** válasza:
76%
Lehet benne border collie, esetleg mudi, ha a farka kunkorodik, akkor spicc is, de az ennyiből nem látszik, viszont jellegzetes. Labrador nem látszik rajta, de az még nem biztos, hogy nincs, nekem mentett border collie keverékem van, kölykökkel találták, de amelyik kölykéről van fotó, még nyomokban sem emlékeztet a border collie-ra, szóval keverékeknél, ha már nagyon összemixelődtek, akkor nem mindig könnyű megállapítani.
2019. febr. 9. 21:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem mudinak tűnik, border c. beütéssel.
2019. okt. 13. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!