Melyik a legjobb yorki kennel?

Nekem nagyon szimpatikusak a Strázsavári kennel kutyusai. Meg az Of Mamasan Dojo kennel is.
Egyébként ha elfogadsz egy jótanácsot, ne vegyél olyan kölyköt, ami "mini" (tudom, hogy nincs ilyen kategória,, nehogy rámszóljatok:) szülők gyermeke.
Nekem egy 5 kg-os yorkshire terrierem van, és nagyon örülök neki, mert nem kell félnem attól, hogy véletlenül rálépek, és eltörik. Mindenkinek a "rendes kutya méretű" yorkshire-t szoktam ajánlani, még akkor is, ha ez nagyobb, mint a standard (3.5 kg)
Mindenképpen törzskönyves kutyát vegyél, szerződéssel.
Az én kutyám nem tenyésztőtől van, de szerencsére sikerült egy makk egészséges kutyust kifognom, de legközelebb mindenképp törzskönyves kutyát veszek.

a kennel tulajdonosa egy nagyon híres küllembíró hölgy, nagyon kedves aranyos és gyönyörüek a kutyái

Princess York kennel, Best Princess kennel
én a princess yorknál vettem a yorkimat:)
[link] itt udsz válogatni a kennel között:)

Első vagyok. Ez várható volt, 2 egyforma válasszal nem nagyon fogsz találkozni:) De amiket a többiek javasoltak, azok is jó, megbízható tenyésztők.
Viszont írtad, hogy a kislányodnak most lesz a születésnapja...azzal azért számolj, hogy nem minden tenyésztőnél van mindig alom. Lehet (sőt, biztos), hogy lesz amelyik azt mondja, hogy 2-3 hónap múlva lesznek csak kölykök.
Vedd fel velük a kapcsolatot, nézd meg a kutyákat és a kölyköket. Ha talász olyan kennelt, ahol nagyon megtetszenek a yorkik (szín, méret, a természetük + a környezet, ahol élnek!!) akkor inkább várjatok pár hónapot a kölyökkutyusra. A lányodnak pedig nyomtass egy szép yorkis képet, és írd rá gyöngy betűkkel, hogy "Nemsokára érkezik..." :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!