Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért félnek a doberman...

Miért félnek a doberman kutyáktól színte ország szerte?

Figyelt kérdés
elöre is köszönöm a válaszokat :)
2010. júl. 1. 02:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
előzőnél a pont,a gazda a felelős hogy a kuyta h vielekedik,talán szocilalizálni kellett volna,mindegy hogy milyen fajta ha a gazdi agressziv v labilis aa goldene pincsije dobemannja is az lesz.Sok embernek nem kéne kutyát tartani,sokan csak azért vesznek kutyát,mert szomszédnak is van.Egy ismerősőmnél is ilyen van,szabadidőmben kutyákkal foglakozom.A rosszul nevelt ,szocializált kutya vagy akivel nem törödnek eleget fegyverré agresszívvá válik.a hülye gazdának a tacskója is hülye lesz,ez fajtától független dolog,ezt kéne felfogni,mielőtt az alaklmatlan ember kutyát szeretne.Amúgy a dobermann mint fajta erős kezű következetes gazdát igényel,különben átokká válik,nagyapám rendőrségi dobernmannját imádtam,jó hallgatóság volt kiültem mellé ő meg figyelt,nagyon okosak,és jó a memóriájuk,akit megszeretnek azt sose felejtik el,néha sajnos egyembereskutyává válnak,de erős neveléssel ez is kiküszöbölhető.És hiába édes az a lassie ha a gazdája nem foglalkozott vele eleget....agressziv lesz ő is.
2010. júl. 1. 10:53
 12/13 anonim válasza:
szerintem nem azért mert agresszívak hanem mert "ijesztő" a külsejük. külső alapján ítélnek. nekem is van és mindig azt mondják hogy úgy néz ki mint aki mindjárt támad:D. de ez nincs így.
2010. júl. 1. 15:28
 13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat mindenkinek
2010. júl. 4. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!