Mibe szedjem a kutya ürüléket?
Nálatok nincsenek használt zacskók? Én ilyenekbe gyűjtöm, sőt, sétáltatásnál is ezeket viszem magammal.
A mirelit ételek zacskói különösen vastagok, ezeket a jelentősebb mennyiségeknél (pl. macskaalom alapos takasítása) használom.
Hallottam már olyanról,aki jóval spórolósabb nálam,nincs is ezzel baj,de ilyen szarrágók is vannak,komolyan?
Minden nap 1 zacskó..Havi 200Ft-ot sajnálsz erre?Uramatyám.
Azért a környezetvédelemmel sem kéne túlzásba esni, az ott hagyott kutyaürülék fertőzésforrás, és egészségre ártalmas, tehát nem maradhat ott csak úgy.
Kérdező, ha nagyon nem akarsz zacsit pazarolni, lapátold fel és dobd úgy szemetesbe. Nálunk panelban kötelező kukazsákkal kidobni a szemetet a ledobóba, amíg nincs alternatív megoldás a zacsikra mindenhol, addig kár kampányolni azért, hogy teljesen szüntessék meg. Bevásárlásnál nem használom már évek óta, és nem csak környezetkímélés miatt, hanem mert vannak strapabíróbb táskáim, amikkel kényelmesebb a vásárlás, de van, ahol egyszerűen nem tudom kikerülni a használatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!