Akik parkokból vagy kutyafuttatóból nem szedik fel a kutyaürüléket a kutyájuk után, miért nem?
Figyelt kérdés
2019. febr. 4. 14:28
1/9 anonim válasza:
Mert az IQ szintjük alacsonyabb a kutyájukénál.
2/9 anonim válasza:
Mert lusták.
Mert nem érdekli őket
Mert fel sem tűnik nekik, hogy szrt as kutyájuk
Mert leszrják, hogy másnak ez nem tettszik
És még ezer oka van.
3/9 anonim válasza:
Mert valoszinuleg otthol sem huzzak le maguk utan a wc-t.
4/9 A kérdező kommentje:
Az a baj ezzel, hogy fertőzésforrás. Cikkeznek is róla, hogy milyen veszélyeket rejt. Nem értem, hogy ez hogy nem érdekli az ilyen embereket. Vagy úgy gondolják, hogy a parkban meg a futtatóban nem fertőz?
2019. febr. 4. 15:24
5/9 anonim válasza:
A galambszar is fertőző.
Ha innen akarod megközelíteni s kérdést.
Lőjünk ki minden galambot a városban!
6/9 A kérdező kommentje:
Igen, a galambszar is fertőz, csak ők nem csinálnak ekkorát, és akkor is megvannak a fix helyeik erre a célra, nem kell állandóan a lábad elé nézni, meg a kutya orra elé (az enyém nem, de ismerek olyat, aki mesélte, hogy az ő kutyája simán feleszi...).
2019. febr. 4. 15:53
7/9 anonim válasza:
5-ös, nem volna szabad etetni a galambokat mert sokuk tbc-hordozó, az ételmaradék, kenyér stb. vonza a rágcsálókat is. Ha nem etetjük a galambokat nem fognak éhen halni, keresnek maguknak élelmet. A kutya tulajdonosok póráz nélkül futtatják ebeiket és lusták még figyelni is, hogy mikor esik ki a dédelgetett családtagjukból valami, amit ugye illik felszedni. Arra való a műanyag zacskó többek közt.
8/9 A kérdező kommentje:
Én pórázon sétáltatok, csak futtatóban kezdtem azt, hogy ott leveszem a pórázt, de azt sem mindig még, és össze is szedem, amit kipotyogtat (a pisit nem, az más), tudom a kockázatait, és nem egy emberre is veszélyes, ráadásul ha ott szárad, és idővel el is porlik, az meg bekerül a levegőbe, ezért nem értem a többi kutyást, akik ott hagyják.
2019. febr. 4. 16:32
9/9 anonim válasza:
Mert igénytelenek és lusták. Én gyakran szedem mások után is a kutyaxart, mert semmi kedvem belelépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!