Platinum kutyatáp vélemények, tapasztalatok?
Nem ismerem, de a bárányos összetevőit nézve, jónak mondanám 70% friss bárány, az a legnagyobb mennyiségben van benne, utána kukorica meg az ezerféle más. Egy kettőről tudom, micsoda és mire való (pl. Sörélesztő, zöldkagylópor), a többi meg jól mutat gondolom a címkén 😮 a nedvességtartalma nagyobb, mint a sima származnak azt hiszem, lehet ez egy "félnedves".
Mindamellett tényleg jó minőségűnek tartom hogy van benne tartósítószer, a kálium klorid.
Lassan féléve etetek a bárányossal,nekünk nagyon bevált, előtte nagyon sok táppal kísérleteztem, az orijentől hasmenése volt, a taste of the wildtól fogyott, az N&D-től fakó volt a szőre. Mióta platinumot eszik egészséges, fényes a szőre, megfelelő súlyban van és nem akarok vulgáris lenni, de még a végtermék is kifejezetten "szép" azóta :D. Viszont minden kutya más, ez viszonylag egy erősebb táp, lehet gyengébb gyomrú kutyák nem bírják annyira.
Ami fontos, hogy ahogy az első írja valóban "félnedves" táp, ezért fontos, hogy rágjon keményebb dolgokat is a kutya, én ezért rendszeresen adok mellé szárított kacsanyakat, marhagégét, bikacsököt, ilyesmiket, mert ha nem eszik igazán kemény dolgokat könnyebben fogkövesedhet és kölyök korban a harapása is elcsúszhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!