Brit száraz kutyatáp -tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2017. nov. 10. 18:07
1/3 anonim válasza:
A Brit kétféle termékcsaládot gyárt.
A Brit Premium termékeket és a Brit Car termékcsaládot.
Minkét tápcsalád jó minőségű, és én bátran merem ajánlani mindenkinek. Jó magam is etettem vele volt olyan ami bejött és volt ami nem.
Mindig a kutya emésztése és tápanyag hasznosulása a mérvadó.
Az enyém jól emésztette a Brit Car következő termékeit:
BRIT CARE GRAIN-FREE ADULT LARGE BREED SALMON & POTATO
BRIT CARE DOG SHOW CHAMPION
BRIT CARE HYPO-ALLERGENIC ADULT LARGE BREED LAMB & RICE
Ugyan akkor a nyulas tápja túl sok végtermékkel járt....
Nekünk ezek váltak be de egy kutya sem egyforma. Attól még mert nálunk bevált, nem biztos, hogy nálatok is befog. Ki kell próbálni.
2/3 anonim válasza:
A Care az tényleg jó, de én azért a Brit Premiumot nem mondanám jó minőségűnek. Jó, a "3% marhahús a barna szemekben" jellegű tápokhoz képest tényleg oké az a 15% körüli hústartalom ugyanannyi pénzért, ez biztos.
3/3 anonim válasza:
Én etettem mindkettő (Brit Premium és Brit Care) Small breed változatával, nem volt velük gond. A Care jobban ízlett neki. A Premium egy "gyagyibb" táp, de a Pedigree, Friskies, Darling és hasonlóktól fényévekkel jobb. (Bár azért kicsit átverés, mert a 40% hús az friss, a többi összetevő viszont már szárított formában van feltűntetve, így még a húsból is lejön a 70% víz, ezért hústartalma 11-12% lesz csak) A Brit Care már prémium táp, jó minőségű és csirkementes, de ezért az ára is magasabb. Nálunk beváltak, de végül váltottunk Joserára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!