Milyen kutyák azok amik nem nőlnek meg? Hanem olyan ici picik maradnak?
Figyelt kérdés
Sorolnátok nekem olyan kutyákat amik nagyon kicsit maradnak, mert szeretnék és nem tudom milyenek azok a kutyusok:) előre is köszönöm2010. jún. 30. 18:51
11/19 anonim 

válasza:

Yorki, papillon, csivava, japán chin, törpepincser (az igazi), palotapincsi
Nekem yorkim van, imádom!
Ha elkezdek neki ugatni, akkor válaszol :D
12/19 anonim 

válasza:

4 19:22
az amit találtál, az a törpepincser! azt a fajtát én imádom!
13/19 anonim 

válasza:

vagy nem? mindegy ez is gyönyörű
14/19 anonim 

válasza:

a prazsky krysarik mióta törpepinscher??? :O szerintem előbb nézz utána!!! Az egy dolog, hogy hasonlóan néznek ki, de attól még nem ugyan azok!!! Ha nem értesz hozzá nem kell rögtön kijavítani a másikat! Nem ugyan abból az országból származnak, nem ugyan akkorák, másmilyen a jellemük... de egyébként tényleg "egy és ugyan az a fajta".
15/19 anonim 

válasza:

bocsi, nem akartam ennyire indulatosan :S
16/19 anonim 

válasza:

ok, semmi baj. pár másodperccel a válasz írása után már tudtam, hogy hülyeséget írtam.
17/19 anonim 

válasza:

Ha besétálsz egy menhelyre ott szívesen segítenek neked kutyát választani.
18/19 anonim 

válasza:

törpe és toy uszkár, shnauzer, meg még rengeteg öleb van
19/19 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen..:) yorkienál maradtam...de jól meg is jártam...:S de köszike mindenkinek.:)
2010. júl. 1. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!