Milyen kutyák azok amik nem nőlnek meg? Hanem olyan ici picik maradnak?
Figyelt kérdés
Sorolnátok nekem olyan kutyákat amik nagyon kicsit maradnak, mert szeretnék és nem tudom milyenek azok a kutyusok:) előre is köszönöm2010. jún. 30. 18:51
1/19 anonim 

válasza:

csivava, yorkshire terrier, yorkie...én csak ennyit tok
2/19 anonim 

válasza:

francia bulldog,mopsz,yorkie,bichon frisé,csivava, pincsi, máltai selyemkutya, papillon,bolognese,ihasa apso
3/19 anonim 

válasza:

törpe spicc, törpe és a toy uszkár, bolognes, havanese, mini orosz agár, shi-tzu, pincsi, selyemkutya....stb.
4/19 anonim 

válasza:

Nőlnek?
Te ne kutyákkal foglalkozz, hanem a helyesírással....
5/19 Akiteki 

válasza:

Uramatyám, miket tudtok írni! Mini orosz agár!!!! Nem elég nekünk a mini yorki?:))
Az sem nőL.
6/19 anonim 

válasza:

mini orosz agár?????????
nem véletlenül a
kis olasz agárra gondolsz!
7/19 Akiteki 

válasza:

Vagy látott valahol egy silken windhoundot. De az nem igazán mini és nem is fog a kérdező hozzájutni.
8/19 anonim 

válasza:

prazsky krysarik. Szerintem nagyon aranyos. De azt hiszem nálunk nem lehet kapni.
9/19 anonim 

válasza:

westie
1.nek: yorkshire terrier, yorkie ??... az a kettő nem ugyan az, vagy csak én vagyok hülye? :O
10/19 Akiteki 

válasza:

19:22
Ez borzalmas! Hogy bírtál ilyet találni? :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!