Panelban lakunk. 2.emelet, lift van. Egy közepes kutyusom lesz, ha lesz(20kiló körüli normál súlyban). Napi 4x vinném ki. Összesen egy nap 4 órát tudnék kint lenni vele. Amikor itthon vagyunk, akkor kirándulni vinném(ez heti 1-2alkalom) ilyenkor 7-et vagy 8-at is. Ételnek a Platinum vagy az Optimanova vagy a Brit Care száraztápok közül választanék neki. De főznék is mellé(aprócsontos husit, mert azt a kutyák szeretik és levest zöldségekkel, rizst). Minden nap megfésülném, ápolnám és sokat simizném.
Szerintetek boldog lenne velem egy kutyus?
2019. febr. 1. 18:06
1/9 anonim válasza:
Nem tudom nem ismerlek. De amúgy meg az a kutya is boldog amelyiket verik. Szóval olyan nagy baja biztos nem lesz veled.
2019. febr. 1. 18:24
2/9 anonim válasza:
Fajtától függ. Ha egy okosabb kutya akkor szétszedi a lakást mert a simizés nem elég az agyfárasztáshoz neki és unatkozik. Ha terelőkutya vagy valami egyéb munkakutya az meg még energikusabb,egy terrier típusú elpusztítja a lakást egy délután alatt ráadásul folyamatosan ugatni fog. Egy nyugis ölbekutyának ennyi elég,valami szőrös plüssállat típusú vagy idősebb jó lehetne.
2019. febr. 1. 18:39
3/9 A kérdező kommentje:
Ja, azt nem írtam, hogy mindenféleképpen menhelyről lesz a kutyusom, már kis is néztem, onnan tudom, hogy mekkora.
A kutyus 9 éves.
2019. febr. 1. 19:39
4/9 anonim válasza:
Te is tudod, hogy amiket leírtál az mind szép és jó. Nyilván nem nagyon lehet belekötni. DE nem az a lényeg, hogy mit gondolsz most...hanem hogy később mit cselekszel. Mert fog kint esni az eső, meg lesz bazi hideg is és akkor mér nem fog olyan jól hangzani amit leírtál :D
2019. febr. 1. 21:06
5/9 A kérdező kommentje:
Én a meleget utálom, de értem a célzást.
Megoldom vhogy, pl reggel hűvösben sétálunk nagyot. Vagy lemegyünk fürödni a strandra.
2019. febr. 1. 21:13
6/9 anonim válasza:
Ha a legjobbat akarod neki és felelősségteljes vagy akkor nálad mindenképpen jó helye lenne. Biztosan örülne egy 9 éves kutyus ha otthonra találna.
2019. febr. 1. 22:45
7/9 anonim válasza:
Igen, de tápot a kutyád igényeihez mérten válassz.
Platinum jó, de pl a vizslám Joserat kapott, ami szintén nagyon jó, de neki nagyon sok volt a széklete tőle. Lehet egy táp nagyon jó, ha a kutyádnak másra van szüksége.
2019. febr. 2. 08:50
8/9 anonim válasza:
Igen, de két éve múlva már nem így fogsz vele foglalkozni, vagy még annyi sem kell. Nem tudom hány van éves vagy, majd jön a középiskola, ott ha jól akarsz teljesíteni nem lesz 4 órád kutyázni.
2019. febr. 2. 22:36
9/9 anonim válasza:
De mivel menhelyi kutya tuti elég boldogság lesz neki az is, hogy van otthona, gazdája és szeretik. 8-as vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!