Kiderült, hogy kegyetlen vagyok mert ivartalaníttatni szeretném a kutyámat! Vélemények?
nekem azt mondta a szomszédom,hogy "minek ivartalanítattam ki a kutyámat,nem is ugat sokat".Ezzel szerintem elmondtam,hogy sokan mennyire nem tudják mit beszélnek.
Volt egy másik ismerősöm,aki kutyát akart rám tukmálni.nagyon erőszakos volt,mert nem tudta már kinek odaadni a kiskutyákat.Nagy nehezen adtam be a derekam,és amikor elmentem kiválasztani,4 kiskutya volt még.Egyet megtartottak,egy jött nekem.Majd mikor kiválasztottam,és a kezemben tartottam a csöppséget,azzal a lendülettel fogta a megmaradt kutyákat és az égő kazánba dobta.annyira ledöbbentem,hogy nem tudtam megszólalni.Nagyon sokkolt.Ha tudtam volna előre mit tesz velük,mindhármat elhoztam volna.Ez a kegyetlenség!!!!,nem az ivartalanítás.Akkor megfogadtam,hogy akármilyen kutyám lesz,mindig ivartalanítani fogom.akkor is ha kan,akkor is ha szuka.Soha nem tudnék ilyet tenni a kiskutyákkal.
Igen sajnos vannak ilyen emberek.Azóta megszüntettem velük minden kapcsolatot.A mai napig ha rágondolok,folyton az jut eszembe,miért nem hoztam el mindet.
Sőt még a feljelentés is eszembe jutott,de mivel bizonyítanám.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!