Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kiderült, hogy kegyetlen...

Kiderült, hogy kegyetlen vagyok mert ivartalaníttatni szeretném a kutyámat! Vélemények?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, van egy mindjárt egy éves goldim, fiú. Szeretném ivartalaníttatni, de a szüleim teljesen ellenem vannak! Csonkításnak veszik és kegyetlenségnek vélik ezt. Amikor mondtam, hogy mennyi sikeres kutyás és tenyésztő ivartalaníttat, akkor azt mondták, hogy annak is biztos anyagi oka van, pl. akkor már nem kell olyan sok kaját adni neki, hogy nehogy elhízzon! Mondom akinek 500-600 eurós kutyája van, az nem hiszem, hogy ezen spórol... Ti mit gondoltok, hogy vegyem rá őket? :(
2010. jún. 29. 22:58
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Szerintem nem kell emberi tulajdonságokkal felruházni a kutyákat...
2010. jún. 30. 23:33
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Ne, ne nézze senki robotnak, de ne is gondolja h olyan összefüggésekben lát mint az ember és pláne ne gondolja azt h az értékrendje is olyan mint az emberé. Egy kutyának nincsenek összefüggő gondolatsorai (elvont, nem kézzel fogható és nem azonnali dolgokról). Egy kutyának érzései és ösztönei vannak.
2010. júl. 1. 09:40
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

nekem azt mondta a szomszédom,hogy "minek ivartalanítattam ki a kutyámat,nem is ugat sokat".Ezzel szerintem elmondtam,hogy sokan mennyire nem tudják mit beszélnek.

Volt egy másik ismerősöm,aki kutyát akart rám tukmálni.nagyon erőszakos volt,mert nem tudta már kinek odaadni a kiskutyákat.Nagy nehezen adtam be a derekam,és amikor elmentem kiválasztani,4 kiskutya volt még.Egyet megtartottak,egy jött nekem.Majd mikor kiválasztottam,és a kezemben tartottam a csöppséget,azzal a lendülettel fogta a megmaradt kutyákat és az égő kazánba dobta.annyira ledöbbentem,hogy nem tudtam megszólalni.Nagyon sokkolt.Ha tudtam volna előre mit tesz velük,mindhármat elhoztam volna.Ez a kegyetlenség!!!!,nem az ivartalanítás.Akkor megfogadtam,hogy akármilyen kutyám lesz,mindig ivartalanítani fogom.akkor is ha kan,akkor is ha szuka.Soha nem tudnék ilyet tenni a kiskutyákkal.

2010. júl. 1. 14:15
 24/27 Akiteki ***** válasza:
Utolsó: Nem térek magamhoz! Elhiszem, hogy vannak ilyen embernek nevezett valamik a Földön, csak képtelen vagyok felfogni.
2010. júl. 1. 14:23
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen sajnos vannak ilyen emberek.Azóta megszüntettem velük minden kapcsolatot.A mai napig ha rágondolok,folyton az jut eszembe,miért nem hoztam el mindet.

Sőt még a feljelentés is eszembe jutott,de mivel bizonyítanám.?

2010. júl. 1. 14:34
 26/27 Akiteki ***** válasza:
100%
Igen, sajnos ez a nehéz. El nem tudom képzelni, mit csináltam volna a helyedben. Ahogy magamat ismerem, 10 körömmel kapartam volna ki a szemét. Persze nem mindenki ilyen lobbanékony.
2010. júl. 1. 15:13
 27/27 anonim ***** válasza:
2010. júl. 5. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!