Kiderült, hogy kegyetlen vagyok mert ivartalaníttatni szeretném a kutyámat! Vélemények?
Ha jól értem, a kutya a Tiéd.
Gyűjtsd össze a pénzt és csináltasd meg a műtétet.
A szüleidnek ettől nem lesz sem jobb, sem rosszabb. Közük nincs hozzá.
A barátnőmnek is goldija fiúja van (4 éves), tavaly ivartalaníttatta. Korábban mindig szökött, és amikor tüzeltek a szukák, egész éjjel vonyított. Mióta megműttette, azóta nagyon kiegyensúlyozott.
A kutyának az a kínzás, ha az ösztönéből eredőleg menne, és tenné, amit a természet kíván, mert érzi a szagokat. Ha ivartalaníttatod, nem termelődik benne több hormon.
Mond már el a szüleidnek, hogy kutyákról beszélünk, akiknek nincsenek gondolatai, ösztönből csinálják, amit csinálnak. valószínűleg nem fog a kutyusod elpirulni, amiért a két golyóbisát leműtik. És neki a szex nem fog hiányozni.
Szia!
Nem tudom, szoktad-e nézni a kutyás műsorokat, de egyszer volt egy férfi, aki nem akarta ivartalaníttatni a kutyáját, mire megkérdezte a nő, hogy "magának jó lenne, ha szexelni akarna, de nem tehetné meg? és ez egész életében így lenne?"
Ezután se szó, se beszéd, vitték is orvoshoz a kutyát.
Ráadásul ez már olyan rutinműtét, hogy semmi kockázata nincs. Szerintem magyarázd el a szüleidnek, hogy az ivartalanítás a kutyának is jót tesz. Ez nem csonkítás, nem lesz ettől semmi baja. Próbáld meg észérvekkel meggyőzni őket, hátha sikerül.
Nekem szuka kutyánál volt ez, anyum nekem sem engedte :( Aztán mikor elkezdett tüzelni, látta milyen rossz a kutyának, h nem tudom elengedni meg mindig menekülni kell a kanok elől, akik a környező utcákból kiszöktek és egész nap a panel előtt ültek-ugattak stb... Valahogy próbáld rávenni őket, énis 16 voltam ekkor, elmentem kutyát sétáltatni h legyen pénzem a műtétre. Majd írd meg, mi lett a vége! :) 17/L
Lehet, hogy nem csvarog el, meg nem lesz semmi baja, de vajon mit gondolhat a kutya? Mit gondolnak róla más "ép testű" kutyék? Képzeld magad a helyébe.
Lehet lepontozni, meg osztani az észt, hogy baromságokat írok, de a kutyákat senki ne nézze gondolatok nélküli robotnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!