Hogyan tudnám végre feldolgozni?
#12es vagyok. Akkor jo, ha megerositettetek :) Megertem, hogy nem erzed magad/a kutyad biztonsagban, en sem ereznem ezek utan. Es elhiszem, hogy a mamad kutyaja elvesztese sem volt jo.
Hidd el tudom milyen erzes. Ugyanigy vagyok a legkedvesebb cicammal.... En is mar sajnos 8,5 hónapja elveszitettem.... De en sem szeretném elfelejteni es feldolgozni sem tudom es nem is akarom, mert az olyan lenne mintha elfelejtenem.. Egyutt nottunk fel es mindent egyutt csinaltunk.. Es az sem segit, hogy hibasnak erzem magam..
Talan az segithetne ha 'vele lehetnel', youtubeon keress ra a tudatos almodasra, nem kamu, tenyleg olyan az alom mintha valos lenne es te iranyithatod. A tanulom magam csatornaja megbizhato, talan ismered is. Én még nem mertem megtanulni, mert most tanulok es félek az alvasi paralizistol. Tudom milyen kiskoromban mar volt, csak akkor még nem tudtam, hogy mi az, es valaki azt mondta, hogy 3 oran keresztul is eltarthat, hogy bar ebren vagy de nem tudsz beszelni/mozogni.. De tul lehet esni rajta es akkor király lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!