Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudnám végre feldolgozni?

Hogyan tudnám végre feldolgozni?

Figyelt kérdés
Már vagy 2 éve történt hogy mikor én egy nyári táborban voltam a kutyámat széttépték a szomszéd kutyái.Ezt én csak akkor tudtam meg mikor hazaértem.Pár hónappal később új kutyánk lett akit az utcáról fogadtunk be.Nemsokkal ez után ő is erre a sorsra jutott.ha eszembe jut még most is sírok.De nagyon durván úgy hogy közben fulladozok a sírástól.Már vannak azóta új kutyáink de nem sikerül feldolgozni.Mit egyek.Ők voltak az első kutyáim.Nem tudom hogy számít e de nem felnőtt vagyok.

2019. jan. 20. 12:11
1 2
 11/14 anonim válasza:
78%
Nagyon sajnálom ami veled történt. Nem tudom mennyire tehetitek meg, de HA tudtok, próbáljatok meg elköltözni. Beszélj a szüleid fel, vagy akivel együtt élsz,hogy ez neked milyen érzés, és hogy fontos lenne. Mekkora a mostani kutyáról? Ha nem nagy, ne legyen sokat kertben, a kaputokat pedig jól zárjátok be! Csak ismétlem egy korábbi felhasználó szavait, de ha van bizonyíték arra, hogy ezek megtörténtek, próbáljátok meg feljelenteni. Mellesleg keress fel egy pszichológust, hogy mik a gondjaid! Rengeteget tud segíteni egy "kívülálló"! Jobbulást (lelkiekben)
2019. febr. 17. 17:50
 12/14 anonim válasza:
Szia! Szerintem az mindent megoldana, legalábbis azt, hogy ne kelljen félteni a mostani kutyád, ha tudnátok epiteni egy biztos keritest. Ami a gyaszt illeti.. Mennyi idos vagy? Gondolj arra, hogy ennyi idosen nem tudsz keritest csinalni (bar torheted a fejed rajta) es a mostani kutyadert mindent megteszel, hogy megvedd.
2019. máj. 4. 04:18
 13/14 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, a kerítést már úgy ahogy tudtuk megerősítettük.Mivel ez a szomszéd kerítése volt ezért vele közösen. De én sehogy nem érzem biztonságban.Közben nem igazán segített az sem hogy a mamámék kutyája is meghalt. Talán már nem sírok olyan gyakran de még mindig rossz, elfelejteni nem akarom feldolgozni viszont valószínűleg soha nem tudom majd.
2019. máj. 5. 16:33
 14/14 anonim válasza:

#12es vagyok. Akkor jo, ha megerositettetek :) Megertem, hogy nem erzed magad/a kutyad biztonsagban, en sem ereznem ezek utan. Es elhiszem, hogy a mamad kutyaja elvesztese sem volt jo.

Hidd el tudom milyen erzes. Ugyanigy vagyok a legkedvesebb cicammal.... En is mar sajnos 8,5 hónapja elveszitettem.... De en sem szeretném elfelejteni es feldolgozni sem tudom es nem is akarom, mert az olyan lenne mintha elfelejtenem.. Egyutt nottunk fel es mindent egyutt csinaltunk.. Es az sem segit, hogy hibasnak erzem magam..

Talan az segithetne ha 'vele lehetnel', youtubeon keress ra a tudatos almodasra, nem kamu, tenyleg olyan az alom mintha valos lenne es te iranyithatod. A tanulom magam csatornaja megbizhato, talan ismered is. Én még nem mertem megtanulni, mert most tanulok es félek az alvasi paralizistol. Tudom milyen kiskoromban mar volt, csak akkor még nem tudtam, hogy mi az, es valaki azt mondta, hogy 3 oran keresztul is eltarthat, hogy bar ebren vagy de nem tudsz beszelni/mozogni.. De tul lehet esni rajta es akkor király lehet.

2019. máj. 6. 04:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!