Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen táppal eteted a kutyád/...

Milyen táppal eteted a kutyád/kutyáid? Milyen kutyád van?

Figyelt kérdés
És mióta etetsz azzal? :)
2010. jún. 29. 20:20
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
55%
Első vagyok, látom ment a kis piros kéz. Aki nem Orijennel meg Acanaval eteti a kutyáját, annak megy a lepontozás? Tök jó!
2010. jún. 29. 22:25
 22/40 anonim ***** válasza:
45%

Miért pontoznak le mindenkit, aki nem méregdrága táppal eteti a kutyáját? Hogy függ össze a drága kutyatáp a válasz hasznosságával? Hihetetlenek vagytok.

Már le sem merem írni, hogy én mit adok a kutyának, mert a végén lenyomoztok (Acana-ások) IP cím alapján és rámgyújtjátok a házam, mert nem Royal Canin-al vagy Acana-val etetem a kutyám, hanem alsó kategóriás táppal. Oké. Drága tápot vesztek a kutyátoknak (nyílván jobb minőséget is), legyetek magatokra büszkék. De miért kell non-stop fikázni azokat, akik nem "minőségi" táppal etetik a kutyájukat. Nem kell másokkal foglakozni és főleg nem kell egyhuzamban bun*kó módon kritizálni másokat. A kérdező is csak azért tette fel a kérdést, hogy eldicsekedjen a sok pukkancsnak, hogy ő is Acana-val etet.

2010. jún. 29. 22:56
 23/40 anonim ***** válasza:
Az egyik kutyám Happy Dog natur croq original-t kap. A másiknak kicsi korában dog chow-val indítottam, nem vált be, ment a hasa tőle. Áttértünk Happy dogra, menet közben kiderült, hogy gabona allergiás, bár a Happy Dog-ban minimális a gabona és nagyjából bevált, de mégsem az igazi. Ezért fogok most vele Acanára átállni, mert abban nincs semmi gabona és megfizethetőbb ára van a többi hypoallergén táphoz képest. Már kipróbáltuk és be is vált. A Brittel szemeztem még neki, csak azt nehéz beszerezni, csak netről lehet, én mg azt annyira nem szeretem. Ha nem lenne allergiás, őt is Happy Dog natur croq-kal etetném. Szerintem ez van olyan jó, mint a dog chow, sőt annál sokkal jobb és olcsó. Ezen kívül kapnak házi kosztot is a kutyáim, de a fő táplálékuk a táp.
2010. jún. 29. 23:04
 24/40 A kérdező kommentje:

pff..22:56..te milyen szánalmas vagy..Semmi köze nem volt a kérdésemnek ahhoz,hogy dicsekedjek..Hisz ebben mi dicsekedni való van?? Az én kutyáim is esznek néha itthoni kaját,szóval nem csak Acanát esznek..Viszont nem ettem szeméttel őket..Szerintem egy normális kutyásnak alap,hogy tájékozódik,hogy mivel eteti a kutyáját..nem kell senkinek Acanával etetni, vannak középkategóriás tápok,amik 2-300 forinttal drágábbak,mint a Pedigree,stb..meg ottvan a házikoszt! Az is jobb mint azok a szemetek!

Ennek ellenére én nem pontoztam le senkit,mert válaszoltak! (ja bocs téged igen mert szerintem nevetséges amit feltételeztél)

És a kérdést tényleg kíváncsiságból tettem fel,nem kell "rosszat" feltételezni!

2010. jún. 29. 23:10
 25/40 A kérdező kommentje:
A többieknek pedig köszönöm a választ!
2010. jún. 29. 23:12
 26/40 anonim ***** válasza:
26%

Kérdező. Nem kell magadra venni. Az egész hozzászólásom másoknak szólt, nem neked. Történetesen azoknak, akik értelmes dolognak tartják azt, hogy a táp minőségétől függően kell pontozni a hozzászólók válaszának hasznosságát.

Nem tudtam mást feltételezni. Én itt azt kérdezem meg (gyk-n), ami életbevágóan fontos és itt biztosan kapok rá választ. Például mittudomén: "miért hányt a kutya hupililát..." De most komolyan. Kit érdekel, hogy anonym emberek mit adnak a kutyájuknak enni. Nyílván azt érdekli, akinek van ideje névtelen, arctalan vadidegenekkel foglalkozni. És el akar dicsekedni... Szerintem. De persze nem bitos, hogy így van. De ha az Acana-val kutyájukat etetők 99 százaléka nem lenne egy felvágós, dicsekvős, orrát fennthordós majom, akkor nem lennének lepontozva a Pedigree-vel etető válaszolók. És itt most egyáltalán nem azon van a hangsúly, hogy melyik táp az egészségesebb, vagy melyik olcsóbb, hanem, hogy miért kell ezalapján pontozni a válaszok hasznosságát.

Mert ugye minél kevesebb százalékban ad valaki hasznos válaszokat, annál kevésbbé számít a "véleménye". Tehát a "Pedigree-sek" el is áshatják magukat, mert ha Pedigree-vel etetnek, akkor azok már nem is emberek? Vagy hogy van ez? Én ezt nem értem. De nem is fogom szerintem.

2010. jún. 29. 23:31
 27/40 A kérdező kommentje:

Az olyan fontos kérdéseket,mint amit te példának írtál,szerintem nem itt kell feltenni,hanem egyenesen az állatorvosnak!

És én pl azért tettem fel ezt a kérdést,mert gondolkozok egy tápváltáson,és érdekel más mit ad a kutyájának,hátha találok valami nekem szimpatikusat. (nem azért mert bajom van az Acanával)

2010. jún. 29. 23:44
 28/40 anonim ***** válasza:
0%

Persze, mert itt mindenki egyből az állatorvoshoz irányítja az embert. Még akkor is, amikor valami teljesen természetes dologról, valami apróságról van csak szó. Máris mindenki huszon-nyóc felkiáltójellel és nagybetűkkel írja, hogy: AZONNAL ÁLLATORVOS!!!!!!!!!! Még az olyan kérdésekre is, hogy: Megbotlott a kutyám, mit tegyek? :D Na mindegy. :D

Akkor utólag is elnézést, hogy félreértettem. De a többiektől akkor is csúnya dolog ez a lepontozás...

2010. jún. 29. 23:54
 29/40 anonim ***** válasza:
63%

Kedves 23:04-es!

"bár a Happy Dog-ban minimális a gabona"

szerintem te valamit nagyon elnéztél, ugyanis a Happy Dog-ban a hús a minimális, a gabona pedig maximális.

Összetétel:

kukorica, búza, töpörtyű, búzaliszt, marhafaggyú, zabliszt, rizsliszt, szárnyashúsliszt, májhidrolizát, halliszt, melaszszelet, hemoglobin (szárított), szárnyaszsír, dikalciumfoszfát, kalcium-karbonát, malátacsíra, túró (szárított, 0,25%), konyhasó, spenót (szárított), lucerna (szárított), élesztő (kivonat, 0,1%), sárgarépa (szárított).

(Forrás:

[link] )

2010. jún. 30. 02:04
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

Yorkshire terrier, 3 és fél éves, ivartalanított szuka.

Acana Light, vagy Acana Lamb and Apple, felváltva. Hipoallergének, és nem túl hízlalósak, ugyanis a drágám hajlamos gömbölyödni:D

2010. jún. 30. 09:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!