Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » ACC energy táppal etet valaki?

ACC energy táppal etet valaki?

Figyelt kérdés
Én eddig flatazol -al etettem az amstaffomat ,de most valahogy nem hajlandó megenni. Az Acc egy spanyol prémium táp 30% fehérje, 16% zsir . Ismerősöm mondta hogy itt ahol lakom a rendőrkutyák is ezt kapják, de tul sok infót nem találtam róla a neten... Kinek mi a tapasztalata ACC vel kapcsolatba?
2011. okt. 18. 14:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi dolgozó szánhúzó kutyákat etetünk vele. Kb. Happy dog minőségű, nem rossz táp. Még csak a szezon elején vagyunk, igazán az igénybevétel növelése után tudnék nyilatkozni. Rendes székletük van tőle és nem is túl sok, bár a kutyáink húst is kapnak mellé. Összességében ár-érték arányban meg vagyok elégedve vele. Egyszer próbáltuk az eukanuba munkatápját, hát annál semmivel se rosszabb. Abból iszonyat mennyiség kellett és így is fogytak tőle. Ezzel a táppal egyelőre szépen tartják a súlyukat, pedig már hideg van éjszaka. Szőrük szép és fényes.
2011. okt. 18. 15:12
 2/5 A kérdező kommentje:

Az enyém is munkakutya most kezdtem edzeni vele súlyhuzásra, Az eukanubát nem eszi meg az nem jött be neki.

AZ ára tényleg kedvezőbb mint pl a flatazol 700 ft vel olcsóbb kg-ént de mondjuk ez nem fontos mert nem a kutyán akarok spórolni, csak nagyon ajánlották az ACC és összetevők alapján nem tünik rossznak, mondjuk ami miatt agódom hogy tul olcsó prémium tápnak, pedig azt mondták az.

2011. okt. 18. 15:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Eddig a flatazort nem próbáltam,de az egyik barátom azt etette. Neki nagyon bejött. Nekünk sok kutyánk van, ezért nagyon fontos,hogy jó ára legyen. A szánhúzó sportban a táp mindig csak egy alap, mindenki ad mellé húst is(egyéb kiegészítővel), mert nincs olyan táp,ami teljesen fedezni tudná a szükségletet.Nagyon fontos,hogy kevés végtermék keletkezzen, hogy jól emészthető legyen a kaja,mert különben nagyon sokat kéne adni nekik. Az meg nagyon megterhelné az emésztőrendszert. Úgyhogy én magában soha nem etettem, talán ír valaki, aki igen. Másik dolog,hogy a jó szánhúzó a vasszöget is megeszi, tehát abba se tudok nyilatkozni,hogy a kutyák szeretik-e.:-))
2011. okt. 18. 16:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Én is adok neki húst is , eddig ő is megevett mindent most kezdte ezt a válogatós dolgot. A súlyhúzó kutyáknak sem mindegy mit esznek :) . Biztos szép kutyád lehet szivessen megnéznék egy képet róla . Szeretem a jó munkakutyákat legyen az bármilyen fajta.
2011. okt. 18. 16:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem vadászkutyáim vannak, és évek óta ACC energy-vel etetek. Természetesen nálam is kapnak kiegészítést, leginkább csirkefarhátat, csirkeszárnyat, rizst...stb.

A kondíció jó, széklet megfelel, és még a válogatós kutyáim is megeszik. Ár-érték arányban jó táp, én 5800 Ft-ért jutok hozzá...ezért az árért ennél jobb tápot szerintem nem lehet kapni.

2011. okt. 21. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!