Miért alszik így a kutya?
Hanyatt fekve szokott néha aludni. Nem zavar, csak érdekel, hogy miért alszik ilyen furcsa helyzetben ?
ezt a netről szedtem le. a kutyám is kb ilyen pózban alszik, csak ő kicsit meg van tekeredve :)

Sztem jól érzi magát és biztonságban=)
Hihi,mellette nyújtózik el egy macs is..:D

Nekem is van 2 kutyim, meg 1 macsek.. azok is így szoktak aludni. Igazából én mikor elmegyek mellettük,már csak röhögök egy jót... az vicces, mikor a bullmastiff még ugat is álmában melléééé:) KOMOLYAN!
sztem így kényelmes nekik, vagy én nemtom! :)

Ha egy kutya igy "mer" aludni az azt jelenti, hogy a helyen maximalisan biztonsagban erzi magat.
Igy ugye vedtelen, mire megforulna mar baja is lehetne, bizonyos esetben.
Az elso kutyam is csinalta es a motsani Yorkim is.
Sot ha esetleg nem igy alszik, es fel akarom kelteni, megpuszilom a fulenel.
Nem nyitja ki a szemet, szimulal mintha aludna tovabbra is de veletlen hanyatt fordul hogy akkor lehet puszit adni a hasara is :D

A has mutatása a teljes megadás jele, hiszen a hasa a legérzékenyebb pontja, ott könnyen sebezhető.
Ha így alszik a kutya, az azt jelenti, hogy teljes biztonságban érzi magát, semmi veszélyérzete sincs a gazdái mellett.

jól érzik magukat :D
amúgy nagyon aranyosak a cica meg a kutya :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!