Egy kutya kivel alszik?
nálunk mindenkivel jól el van a kutya,de ha este lefekszünk ,akkor hozzám bújva alszik el,nagyon ritka,amikor a párommal akar aludni!
lehet ez azért,mert én többet foglalkozom vele,mint a párom! én sétáltatom,én adok neki enni,én játszom vele,együtt megyünk mindenhova!
az esti sétákhoz a párom is bekapcsolódik,rá is ugyanúgy hallgat,mint rám! de ha bármi rosszat vagy jót csinál tudja,h én dicsérem vagy szidom le!!!
Csak azért kérdeztem vissza, mert egy KUTYA mondjuk ott kezdődik, hogy Golden Retriever... egy ekkora állat meg furcsán néz ki az ember ágyában...
A pincsi, csivava és társai már elférnek az ágyban, igaz, páros lábbal rúgnám ki onnan...
A nagy kutya minden bizonnyal falkavezérnek tart, és olyankor NEM mer a területedre merészkedni... kivéve ha megengeded neki... viszont innentől már gyengül benne az érzés, hogy ki is a főnök.
Vigyázni kell, mert a végén majd neki áll feljebb...
Kis "kutya" esetében... mivel kutyának már nem nevezhető így ezek valszeg máshogy is "működnek"...
azért,mert ta csak a nagyobb testű kutyát nevezed kutyának,attól még lehet a kisebb kutyákba több érzés szorult,mint beléd!!!
mi nem tettünk külömbséget kicsi és nagy kutya között,de te csak azért is megtetted!
minden ember és minden kutya más!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!