Mit tennétek, ha rajtatok múlna a kutyátok élete?
Hallottam már olyat, hogy kutya fulladt meg mert a torkán akadt valami, és a gazdája azt se tudta hova rohanjon. És hogy őszinte legyen én sem tudom mit kell tenni, ha valami baja lenne a kutyámnak. Vagy, ha elájul, beveri a fejét, megszédül, rosszul lesz, eltörik valamije, megvágja magát rohamot kap...stb. Hallottam, ha fulladozik, meg kell fogni fejjel lefele, és megnyomni a hasát, vagy hasonló. De, nem tudnám megcsinálni szerintem. Van valami könyv, vagy oldal, ahol szó van ilyesmiről?
Ti tudnátok, mit kell csinálni, ha valami baj érné a kutyátokat, és rajtatok múlna az élete?

No figyelj.
A történetkéd azt sugallja, hogy nem kell orvos.
Én viszont azt mondom, kell az orvos.
Erre ugrottál nekem vadul.
Elegem van már a szélmalomharcból, mindenki úgyis azt tesz, amit akar, a saját felelőssége.
Istenments, hogy itt bárki felelősséget vállaljon a saját tanácsáért, mert kimagyarázza a gyereket is a hasból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!