Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tanitassal kapcsolatos kerdes?...

Tanitassal kapcsolatos kerdes? Bovebben lenn.

Figyelt kérdés
3 honapos kutyam tudja az "ul" parancsot, valamint a behivas is eleg jol megy. Most a "fekszik"-et szeretnem megtanitani, ulesbol probalkozunk jutifalattal. Ott tartunk, hogy mar mindig megcsinalja, de sajnos csak ulesbol. Hogy tudom elerni, hogy allo helyzetbol is teljesitse a parancsot ?
2010. jún. 29. 14:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Gyönyörűek ezek a boxik!

Nekem is nagy álmom h egyszer lesz egy sárga szukám... De nem akarom szegénykémet "kínozni" amíg itthon lakok. Ha külön költözök akkor jöhet a shih-tzu-kám mellé :) Am neki is van egy nagyon jó és közeli boxer haverja. Mutatók róla képet:

[link]

[link]

Másfél éves, kan.

Ő pedig az én shih-tzu-m:

[link]

[link]

2010. jún. 30. 13:04
 12/14 A kérdező kommentje:
Koszi a kepeket, tunder a Tied is. 7 honaposan meg mindig nagyon szeleburdi, vagy valamit azert komolyodott ? Mert az enyem nagyon az, csak akkor lehet vele foglalkozni, ha nincs eppen futkarozhatnekja, ami nagyon ritka, olyankor viszont iszonyat gyorsan tanul. Kolyokkorban normalis ez a szeleburdisag, viszont azt mondjak, hogy a boxerek megorzik ezt a tulajdonsagukat oregkorukra is.
2010. jún. 30. 13:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát ő ugyan olyan lüke, mint fiatalabb korában, ha nem jobban! :D Annyira kis bolond! És úgy tudja játszani az agyát! Annyiból komolyodott, hogy most már "megy" a behívás, de ha más kutyákkal játszhat, akkor még nem igazán. De dolgozunk rajta. :) Egyébként egy nagy gyerek. És az is marad. Amit én nem is bánok! Nem lehet mellette unatkozni. :D
2010. jún. 30. 15:15
 14/14 anonim ***** válasza:
A boxerek örök gyerekek maradnak... úh szokjatok hozzá :D Ez az egyik legjobb dolog, amit imádni lehet bennük :)
2010. júl. 5. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!