Mitől büdös a kiskutyák pisije? Kiskutyánk még nem szobatiszta pisi szempontjából, s ha a lakásban csurrant, olyan szag van mint egy majomházban. Mitől ilyen büdös, és lehet e valamit tenni ellene?
Egy kölyökkutya pisije nem büdös, csak pisiszagú. Ha úgy érzed, hogy nem jó a szaga, ráadásul kétsze is barnát pisilt, akkor az könnyen utalhat veseelégtelenségre, vagy bármilyen vesével kapcsolatos problémára. Nem tudom neked fájt-e már a veséd, de nem kellemes érzés, én a helyedben biztosan orvoshoz vinném. Nem is értem min gondolkodsz még.
Na meg az, hogy te kétszer láttad barnásat pisilni, az nem jelenti azt, hogy többször nem is fordult elő.
Ha nem volt benne kullancs, akkor nem babéziás. A sötétebb színű és a véres vizelet nem ugyanaz, a kettő megkülönböztethető szabad szemmel is.
A babéziát kezelés nélkül nem lehet túlélni, nincs enyhe lefolyású, vagy öngyógyuló esete, különösen nem egy kölyökkutyánál.
A vizeletet sok minden színezheti, nem feltétlenül jelent bajt. De ha az elváltozott szín tartós, nem csak alkalmi, akkor ott már baj van.
Lehet, hogy csak a te orrod kényes, mivel nem megszokott szag a lakásban, ezért mindig megcsap, ha éppen akció van ( füstöt is azonnal megérzi az ember).
Ha aggódsz, vidd el orvoshoz egy vizelet és vérvizsgálatra a kutyát, ártani nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!