Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért csöpög a kutyámból...

Miért csöpög a kutyámból egyfolytában a pisi?

Figyelt kérdés
Mielőtt azzal kezdenétek, hogy már rég orvoshoz kellett volna vinnem, leírom a helyzetet. A városunkban a létező összes állatorvost és állatkórházat felhívtam érdeklődni. Az egyik azt mondja, hogy az ivartalanítással megszűnik, a másik szerint túl öreg, hogy ivartalanítsuk (10 éves) a harmadik szerint prosztata szűkület, a negyedik szerint rákos, ami kizárt mert régóta van így (kisebb kihagyásokkal) és jó a kedélyállapota, jó az étvágya, de néha mikor fekszik majd feláll, alatta tócsa van. Csóró vagyok, nincs pénzem kísérletezni, de azt sem szeretném ,hogy a kutyán kísérletezzenek. Még a tél előtt szeretném megoldani a problémáját. Vélemény? Tapasztalat?
2011. aug. 30. 18:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy azért van, mert idős, ilyenkor valamely egyedek inkontinensek lesznek, de az is lehet hogy megviseli az erőlködés, ami a felállással jár. Nagytestű?
2011. aug. 30. 18:43
 2/16 anonim ***** válasza:
Kan vagy szuka kutyáról van szó?
2011. aug. 30. 18:43
 3/16 anonim ***** válasza:

"a harmadik szerint prosztata szűkület"

kan.

2011. aug. 30. 18:45
 4/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az öregség miatt van.
2011. aug. 30. 18:46
 5/16 A kérdező kommentje:
Igen! Kan, elfelejtettem leírni, de volt miből következtetni. :-)Az a gondom, hogy nem igazán bízom az állatorvosokban, mert egyszer ivartalaníttattunk 3 cicát, amiből egy elpusztult, utólag szóvá tettük a dokinak, mire azt mondta hogy ; "jaaaa, hogy az? abban ciszták voltak, biztos azért" Hát ez nem tudom elhinni. Tudom, hogy mindegyik arra hajt, hogy pénzt gomboljon le, a lehető legtöbbet. Imádom a kutyám, de nincs pénzem. Igyekszem a lehető legjobb döntést hozni. Ha inkontinenciáról van szó, azon lehet segíteni? A múlt télen véreset pisit, akkor elhívtuk az állatorvost és adott neki egy szurit, amitől sokat javult. De nem szeretnék még egy ilyen telet. Ja és igen, nagy testű.
2011. aug. 30. 18:55
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Most ahogy bővebben leírtad az én 13 éves kuvaszom is pisilt véreset és az is néha maga alá piselt és az én dokim megállapította hogy rákos. De nagy közkázat árán de megműtettem nem kevés pénz volt és még 8 évig élt eze problémák nélkül!
2011. aug. 30. 19:00
 7/16 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor a fent felsoroltak közül ti melyik dokihoz vinnétek?
2011. aug. 30. 19:02
 8/16 anonim ***** válasza:
Én a negyedikhez aki azt mondta hogy rákos. elvégeznek egy pár vizsgálatot vizelet vér stb.. és akkor jobb estben azt mondja hogy nem. Ja és bocsi 8 helyett az akartam írni hogy 18 évig élt.
2011. aug. 30. 19:04
 9/16 A kérdező kommentje:
19:04 meggyőztél, de azért még egy kérdés. Mennyi ideig vártál a tünetekkel? Egyéb jel volt? Mert az én kutyumnál már legalább egy éve így van, és mint írtam, a tél volt számára kemény. Szép a szőre, jó a kedve (csak kicsit lusta) mindenkinek csóvája a farkát, sokat eszik/enne, de nem akarom hordóra hizlalni. Volt olyan időszak, mikor nem csöpögött, de most pár hete megint és látom, hogy erőlködik, amikor pisil a bokor tövébe. Minden esetre úgy gondolom, aki az ivartalanítást javasolta ki van lőve, jobban járok ha a legvészjóslóbb dokihoz megyek.
2011. aug. 30. 19:14
 10/16 A kérdező kommentje:
Ja és még egy kérdés: Mennyibe került ez a vizsgálat és a műtét? mégis mire készülhetek?
2011. aug. 30. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!