Történhet (ett) valami a kutyámmal?
Sziasztok!
A kutyám (tacsi) az utóbbi napokban el kezdett szökni( megtaláltuk hol).
Azonban csak holnapután tudjuk megjavítani a kerítést, addig kénytelenek voltunk megkötni. 1 napja van megkötve ( rendes háza van, mozogni, futni is tudna), de ki sem mozdul a házból, amikor meg lát akkor sem. 2-3 nap alatt lehet valami baja? Vagy csak tudja, hogy rosszat tett? Vagy meg is vadulhat?
Köszönöm
2 nyelven beszélek társalgási szinten...
De legalább olvasnád át, mielőtt elküldöd.
Beszélni lehet, de gondolkodni egyen sem megy...
Összemenjen a fölös bőr a hidegben...
Megvadult a kutya, amelyik fekszik nyugton... pfff
Vagy nagyon sötét vagy, vagy megjött a napi troll...
Én 5 nyelven beszélek tárgyalási szinten. 2 diplomám van. Kérdés?!
És tudod, mi a lényeg, mindez nem számít. Ami számít, az az, hogy én nem kúrom ki a tacskóm a hidegbe, mert ő a házőrző.
Nem számít, hány nyelven beszélsz, egy ökör vagy!
Ne tetézd...
Roti és -20?
Hát, talán nem hal bele egyből, ha van helye, de, hogy nem ez a felelős állattartás az tuti. Izületeket tuti kinyírja, a szőre meg rövid, aljszőr nélküli.
Te se fagysz meg a 10fokos lakásban 1szál pólóban, de nem is vagy boldog, plusz jól megfázol és a szövődmények már bajosak lehetnek.
Ne reklámozd tovább a butaságod, mert ciki ha a butaság szorgalommal párosul.
Persze, törődsz vele.
Akkor milyen lenne, ha nem törődnél vele, baszus? :(
Az nem mentség, ha az előző gazdáinál is kint volt, attól még fázik és szenved. Ilyen pici rövidszőrű kutya már +5 fokban is fázik kint, nemhogy mínuszban!
A kutyának meg nem kell hogy összehúzódjon a bőre a hidegtől, különben meg te sem vagy kint állandóan, a pólós hasonlatot márpedig úgy értettem, hogy úgy legyél kint tartósan. Ha mozogni mész ki pólóban, úgy nem csoda ha nem fázol. De a kutyád még azt sem tud, most hogy ki is lett kötve szerencsétlen...
Ez oké, kerítést meg kell csinálni.
De miért nem viszed be, miért kötöd láncra, ráadásul egy olyan fajtát, ami rosszul viseli a téli hideget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!