Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Történhet (ett) valami a...

Történhet (ett) valami a kutyámmal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kutyám (tacsi) az utóbbi napokban el kezdett szökni( megtaláltuk hol).

Azonban csak holnapután tudjuk megjavítani a kerítést, addig kénytelenek voltunk megkötni. 1 napja van megkötve ( rendes háza van, mozogni, futni is tudna), de ki sem mozdul a házból, amikor meg lát akkor sem. 2-3 nap alatt lehet valami baja? Vagy csak tudja, hogy rosszat tett? Vagy meg is vadulhat?

Köszönöm

2019. jan. 11. 11:43
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
A haza futheto, ott nem -10 fok van.
2019. jan. 11. 14:57
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Fázik. Hiába kinti kutya, most extrém hideg van. Az is lehet, hogy unatkozik és ezért levert. Pár nap alatt nem lesz baja, de próbálj addig is minél többet foglalkozni vele. Sétáljatok, labdázzatok. Ezektől jobb kedve lesz és ki is melegszik.
2019. jan. 11. 14:57
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

Mi ez a megvadult duma? Te ezt hol olvastad? :D egy kitya nem vadul meg, legfeljebb unatkozik és ezért rombol, agresszív stb.

A tied is azért szökik, mert uncsizik kint egyedül a kertben.

A házából meg azért nem jön ki, mert ott nincs -10 fok. Hallod, ez nem egy akkora nagy logikai bukfenc ám, hogy ne lehessen rájönni...

2019. jan. 11. 15:11
 14/37 A kérdező kommentje:
De nem jön elo a házbol. Rám néz, körbenéz,és visszamegy.
2019. jan. 11. 15:12
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Azta, de egyszerű vagy Te, ember...
2019. jan. 11. 15:16
 16/37 A kérdező kommentje:
?
2019. jan. 11. 15:28
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

De mi az, hogy megvadult?! Mitől, hogyan, miért?

Istenem, ekkora hülyeséget is rég hallottam. És félsz tőle, a saját kutyádtól, egy tacskótól? Ez nevetséges.

Szerencsétlen nyilván csak fázik és fél.

Ilyen kistestű rövidszőrű kutyát kínzás kint tartani télen, mindegy hogy milyen háza van. Különben meg csodálkozol, ha nem mozdul ki onnan? Ha kijön, megfagy. A hidegtől tökre megy minden ízülete is.

Menj ki te pólóban az utcára, majd meglátod.

Komolyan, neked pl. minek kellett kutya?!

2019. jan. 11. 15:38
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

Ezt írtam én: A házából meg azért nem jön ki, mert ott nincs -10 fok. Hallod, ez nem egy akkora nagy logikai bukfenc ám, hogy ne lehessen rájönni...

Erre a válaszod: De nem jön elo a házbol. Rám néz, körbenéz,és visszamegy.

Azta...

Mondom akkor még egyszer. Ennek a kutyának az alapszükségletei sincsenek kielégítve, tehát unalmában nekiáll szökdösni. -10 fokban láncra rakod (ide képzeld a csúnyábbik kifejezést erre a tettre), így ő csak korlátozottan tud mozogni, ergo hatványozottabban (nehéz szó, tudom) fog fázni a pici testével. Ezért bebújik az egyetlen helyre, ahol kevésbé szenved nyomorúságos élete során, azaz a házába menekül. A gazdája pedig olyannyira dilettáns barom, hogy ezt a szerencsétlen kucorgó tacskót nem hajlandó megsimogatni, mert biztos megvadult. A tacskó amúgy egy sértődős fajta, valszeg most tiszta szívéből gyűlöl téged, és valljuk be őszintén, jól is teszi.

Ja, részemről ásd el magad, idióta!!!

2019. jan. 11. 15:40
 19/37 A kérdező kommentje:
Szüleimnek kellett, házőrzésre. És amugy messze nincs -10 fok felénk, max -4-5. Edzeni kint szoktam poloban, hogy a felesleges bor összehúzódjon, mert sokat fogtam. idiotazni meg nem kell rögtön, nert gondolom te rögtön atomfizikus elmével születtél. És az meg a jobbik esett, hogy törődök vele, mint ha leszarnám, nem?
2019. jan. 11. 15:47
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Házőrzésre tacskó? Az olyan, mintha nekem repülésre trabant kéne.

Hozzád képest igen, atomfizikusként jöttem a világea. Amilyen sötét te vagy!

2019. jan. 11. 16:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!