Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak, ha kölcsönösen...

Mit csináljak, ha kölcsönösen utáljuk egymást a kutyámmal?

Figyelt kérdés
Évek óta vártam, hogy kutyám legyen, kiolvastam az összes szakirodalmat a kutyanevelésről, mindenre felkészültem, erre végre megveszem, és nem szeretem, nyűg és butának tartom. Szerintem ő se kedvel engem. Mit kéne tennem? Járt még valaki így?
2018. dec. 17. 19:22
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
98%
Nem jártam így, el sem tudom képzelni a szituációt, de ha ez tényleg így van, akkor keress neki egy olyan gazdit, aki szereti és akivel boldogok lesznek együtt. Ne add oda akárkinek, legyen benned annyi felelősségtudat, hogy kivárod a megfelelő gazdit, akinek ingyen odaadod. Nem mindenkinek való a kutyatartás.
2018. dec. 17. 19:27
 2/24 anonim ***** válasza:
95%

Hát...ilyenről még nem hallottam.

Én nem akartam kutyát, de szükség volt az állatmentésre, kínozták szegényt, így elhoztam. Mi nagyon megszerettük egymást. Viszont rengeteget dolgozom, abból a szempontból nyűg, hogy nincs rá időm, pedig nagyon szeretne velem játszani, aludni..Ilyenkor megszakad a szívem

2018. dec. 17. 19:28
 3/24 anonim ***** válasza:
5%

1.: Ezért a profilodat is letiltatják az itteni fotelállátvédő trollok!

2.: Add el, ajándékozd el, add menhelyre, edd meg.

2018. dec. 17. 19:29
 4/24 anonim ***** válasza:
97%
Miből gondolod, hogy "nem kedvel" téged? Mit értesz az alatt, hogy "kölcsönösen utáljátok egymást"?
2018. dec. 17. 19:30
 5/24 anonim ***** válasza:
3%

Egyszerű: ajándékozd el. Az csak egy kutya, nem egy kisbaba. Aztán lehet, hogy még jól is érezné magát az új környezetében, és te is megszabadulnál tőle. Kettő az egyben pozitívum. :D

Ja, és ne várd, hogy egy kutya okos legyen. Nagy tévedésben van az, aki vak kutya-mániás. Ugyanis a kutya éppen ugyanolyan állat, mint egy szarvasmarha, egy galandféreg, vagy egy jégmadár. Az okos állatok közé inkább az elefántokat, varjúféléket, főemlősöket delfineket, lovakat lehetne sorolni. Személy szerint én csak óvatosan teszem ezt is... elvégre még mi, emberek is gyakran ösztönlények vagyunk - hogyan is lehetnének akkor ténylegesen okosak az állatok?

2018. dec. 17. 19:32
 6/24 anonim ***** válasza:
94%

Keress neki egy jobb gazdit.

Felelőtlen döntést hoztál, ezt valld be magadnak is és tedd jobbà mindkettőtök életèt azzal, hogy egy jó helyet keresel neki és nem csak kidobod. Nem tudom milyen fajta, törzskönyves-e, mennyi idős.. De ha tenyésztőtől vásároltad, akkor esetleg megkérdezheted, hogy ő visszafogadná-e (a pénzt visszakérni pofátlanság lenne a részedről).

2018. dec. 17. 19:42
 7/24 A kérdező kommentje:
Nyüszög mindig ha lát, nem szívesen fogad szót, nem jön, ha hívom. Én meg mérges vagyok rá, mert semmi nem jellemző rá, ami a fajtájára, kakukktojás. Pont ez a bajom, hogy ennyi évet készültem és vártam egy kutyára, és ekkorát csalódtam.
2018. dec. 17. 19:57
 8/24 anonim ***** válasza:
3%

A kutyának falkavezér kell. Domináld le. Aztán, amikor már te vagy a főnök, akkor fogd meg a fejét, nézz a szemébe és beszélgess el vele. Nekem egy két éves mentett kutyám lett. Rohadtul nem akartam, ő sem. Nem utàltuk, gyűlöltük egymást. Aztán egy kutyás csoportban olvastam, hogy ezt csinálta valaki és bevált.

Máig hiszem, hogy csak az segített, hogy a szemébe néztem és elmomdtam neki a tutit.

2018. dec. 17. 20:04
 9/24 anonim ***** válasza:
84%
A kapcsolat építés nem megy magától. Mennyit és mit foglalkozol vele? Hogyan fárasztod le naponta? Mit teszel, ha nem hallgat rád?
2018. dec. 17. 20:14
 10/24 anonim ***** válasza:
81%

Keress neki megfelelő gazdát.

Milyen fajta egyébként?

2018. dec. 17. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!