Mit csináljak, ha kölcsönösen utáljuk egymást a kutyámmal?
Hát...ilyenről még nem hallottam.
Én nem akartam kutyát, de szükség volt az állatmentésre, kínozták szegényt, így elhoztam. Mi nagyon megszerettük egymást. Viszont rengeteget dolgozom, abból a szempontból nyűg, hogy nincs rá időm, pedig nagyon szeretne velem játszani, aludni..Ilyenkor megszakad a szívem
1.: Ezért a profilodat is letiltatják az itteni fotelállátvédő trollok!
2.: Add el, ajándékozd el, add menhelyre, edd meg.
Egyszerű: ajándékozd el. Az csak egy kutya, nem egy kisbaba. Aztán lehet, hogy még jól is érezné magát az új környezetében, és te is megszabadulnál tőle. Kettő az egyben pozitívum. :D
Ja, és ne várd, hogy egy kutya okos legyen. Nagy tévedésben van az, aki vak kutya-mániás. Ugyanis a kutya éppen ugyanolyan állat, mint egy szarvasmarha, egy galandféreg, vagy egy jégmadár. Az okos állatok közé inkább az elefántokat, varjúféléket, főemlősöket delfineket, lovakat lehetne sorolni. Személy szerint én csak óvatosan teszem ezt is... elvégre még mi, emberek is gyakran ösztönlények vagyunk - hogyan is lehetnének akkor ténylegesen okosak az állatok?
Keress neki egy jobb gazdit.
Felelőtlen döntést hoztál, ezt valld be magadnak is és tedd jobbà mindkettőtök életèt azzal, hogy egy jó helyet keresel neki és nem csak kidobod. Nem tudom milyen fajta, törzskönyves-e, mennyi idős.. De ha tenyésztőtől vásároltad, akkor esetleg megkérdezheted, hogy ő visszafogadná-e (a pénzt visszakérni pofátlanság lenne a részedről).
A kutyának falkavezér kell. Domináld le. Aztán, amikor már te vagy a főnök, akkor fogd meg a fejét, nézz a szemébe és beszélgess el vele. Nekem egy két éves mentett kutyám lett. Rohadtul nem akartam, ő sem. Nem utàltuk, gyűlöltük egymást. Aztán egy kutyás csoportban olvastam, hogy ezt csinálta valaki és bevált.
Máig hiszem, hogy csak az segített, hogy a szemébe néztem és elmomdtam neki a tutit.
Keress neki megfelelő gazdát.
Milyen fajta egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!