Miért nem megy be a kutya a házába?
nem tudtok a kutyaháznak egy olyan helyet találni, ami közelebb van az utcafronthoz vagy a bejárati ajtóhoz?
mikor kisgyerek voltam, nekünk volt egy olyan kinti kutyánk, aki nem volt hajlandó bemenni az óljába. akkoriban télen még volt hó és volt, hogy reggelente nem láttuk az udvaron a kutyát, mikor pedig hívtuk, felemelkedett egy hatalmas hókupac :) 16 évig élt, az utolsó éveiben persze télen, esténként garázsfogságot rendeltünk el neki
A kutyák szeretnek minél közelebb lenni a gazdájukhoz akkor is, ha közben szétfagynak..
Próbáld a bejárathoz közelebb tenni a házat, talán az segít.
Esetleg próbáld ki a házát több helyen is.
Elsőre az én kutyáimnak sem tetszett a házuk helye ahova tettük, reggelre odébbnyomkodták. Nem értettük miért, visszatoltuk, következő reggelre megint el volt mozgatva. Aztán hallottunk erről a Hartmann sugárzásról, meg hogy a kutyák is érezhetik, hát nem tudom hogy ez mennyire igaz, meg hihető, de végül emiatt hagytuk a házat ott ahova tolták, azóta rend van, be is mennek.
Meg arra kell még figyelni hogy a házból jó rálátása legyen a mindenre. Bejáratra, rátok, esetleg udvarra, kertre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!